- Poruka
- 86.652
djuskam skivi i slusam stivi niks
moma je debil a kjaer je najbolja riba ikad
moma je debil a kjaer je najbolja riba ikad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer to bese onaj Nojkic Ili tako neka vrsta stranackoga uposlenikaJa kad vidim naziv ove kafane, samo mi 1 jedina stvar pada na pamet.
Ona kentaur slika u kojoj su Boris Tadić i Tomislav Nikolić pomešani u jednu osobu, koja se zove Toris.
Bio je neki forumaš koji ju je svojevremeno prilično opsesivno deliovpo Krstarici.
Jer to bese onaj Nojkic Ili tako neka vrsta stranackoga uposlenika
Ne znam čime sam zaslužila od algoritma da dobijam ovoliko sadržaja sa Selenom Gomez i onim njenim čupavim momkom.

neMožda si gledala Only Murders in the Building
Iskreno, nije mi jasna pomama za tom pjesmom i tko je to uopće razvikao.@Jugoslav Čvarak
Pogledajte prilog 1694669
ovaj transparent planiram nositi na velikom prosvjedu 15og Marta. Sta kazes?
Kazu da sam lud, da je novo vrijemeIskreno, nije mi jasna pomama za tom pjesmom i tko je to uopće razvikao.
Jasno mi je da to sluša sportaška seljana, ali nije mi jasno što mladi vide u tome.
To je pošteno, mrzi druge ali i sebe, kao jaKažem Groku da mi oceni post kao da je grafički dizajner.
Kaže da mi post izgleda jeftino, užasno i amaterski.
More mrš.
Dam mu da oceni neke koji su profesionalci isto ih oceni. Tu se malo smirim.
Međutim nesposoban je da pomogne.
Čak i kad da instrukcije sam sebe oceni da je očajno.
Ovaj dio je lijepo napisao.Kazu da sam lud, da je novo vrijeme
i da su prosli dani pjesama za tebe
a meni tako dodje nakon case vina
I da ih pitam je l' to i vasa domovina
Nevjerojatan skladatelj, čovjek i mitraljezacOvaj dio je lijepo napisao.
Nope, vidio sam po portalima da šalju neku spolnu tragediju, ali nisam čitao.Jesi li vidio što vam predstavnik za Euro liči na našu premijerku, samo mnogo u girly fazonu
ja bih poslao onog drugog Marka, koji peva za Porin. To bi zanavijek osvetlalo obraz Hrvatskoj.Nope, vidio sam po portalima da šalju neku spolnu tragediju, ali nisam čitao.
Bilo je nekoliko godina kada Hrvatska nije slala predstavnike na Eurosong, pojma nemam iz kojeg razloga, ali to je bilo jedino razdoblje u zadnjih 35 godina u kojem bi se u stranoj državi polutiho usudio reći da sam -U-staša iz NDH2, a.k.a. Hrvat.