Kafić Bife Doris

Sad su počeli da dovode statiste da glume studente.
Kače po Tiktoku klipove: "Student" i onda snimak kad je ista osoba publika u studiju za Zadrugu.

Kakav teatar apsurda od države.

Da vam je neko pričao da će vlast da plaća statiste da glume studente - da li biste mu verovali?
Toliko je sve obesmišljeno da mi se čini da ne živimo čak ni u Matrixu već
u crtanom filmu.

evo vam
da ne kazete da vam nista ne donesem

1741543469697.png

Što izmišljaš da izmišlja, hrvatski kraljevi su realno-postojeći, nemoj sad i ti promicat tu četničku propagandnu tiradu
Postojali su nekakvi Dux-evi, to je Temu verzija kraljeva.
Ali dobro, nije bitno odakle potječeš i kakvi su ti preci, već u što di se razvio.
Poznajem žensku osobu koja se udalau obitelj ubojica, silovatelja i kriminalaca, koji su u bivšoj državi redovito čamili u zatvoru, pa je njen suprug svejedno normalan i čestit čovjek.
Pomisli samo na Barbaru Soprano.

Postojali su nekakvi Dux-evi, to je Temu verzija kraljeva.
Ali dobro, nije bitno odakle potječeš i kakvi su ti preci, već u što di se razvio.
Poznajem žensku osobu koja se udalau obitelj ubojica, silovatelja i kriminalaca, koji su u bivšoj državi redovito čamili u zatvoru, pa je njen suprug svejedno normalan i čestit čovjek.
Pomisli samo na Barbaru Soprano.
Ća znan, što kaže moja mentorica genetike Upisu, 'sudba je zapisana u kostima', evo ti si divan čovek uprkos potrebi da se afirmišeš kao rasist. Međutim kozmopolitski gen tvojih roditelja ti ne dozvoljava takvu mogućnost. S druge strane, ja sam nizak i faličan usprkos svemu.

Back