Kafić Bife Doris

Pa, to je čini mi se zbog ovog vremena.
Prvo sam premotavala reklame, pa scene koje me ne interesuju.
Sad umem premotam ceo film.
Verovatno zato klinci vole tik tok.
(nisam klinka, daleko od toga)
Da, kad mi iskoči klip na IG koji traje duže od pola minute, popizdim i skipujem

U zadnje vreme sam počeo da od realnih ljudi zahtevam da pričaju na 1.5x

Mene ce veze poceti trajat upravo toliko razmisljam se ogranicit samo na spid dejting ivente glede ljubavnoga zivota
ponudi mi algoritam neki yt kanal, srbin i svedjanka u braku, on je neki prilican dziber, fitnes trener, stalno govori 'brate, breee' i slicne neartikulisane pojmove. pomislih tada 'kada moze ovaj neurastenik, moze i nas ugladjeni Peshovani'

ponudi mi algoritam neki yt kanal, srbin i svedjanka u braku, on je neki prilican dziber, fitnes trener, stalno govori 'brate, breee' i slicne neartikulisane pojmove. pomislih tada 'kada moze ovaj neurastenik, moze i nas ugladjeni Peshovani'
Pa padaju te cure na sirovine zasitile se mirnoce I ugladjenosti medjutim nisam sirovinom i alfom tom neotasenom tako da jbg

Jedan reel na IG im glasi: "Evo kako se slatko najedam kad znam da neću spavati s njim haxa"

A onda sledeći: "Kakav si ti to muškarac kad ne plaćaš večeru? Stidi se.mp3"
Ma snadje se ne brini samo kolko se pomeris Evo ja otiso do grada a stekala se na moj net Kako Sam malo odmako salje poruku kaze e snasla Sam se za net ja iskuliro iskreno nek se snadje lagano I za svega ostalo....

Ja kad vidim naziv ove kafane, samo mi 1 jedina stvar pada na pamet.

Ona kentaur slika u kojoj su Boris Tadić i Tomislav Nikolić pomešani u jednu osobu, koja se zove Toris.

Bio je neki forumaš koji ju je svojevremeno prilično opsesivno deliovpo Krstarici.

Back