Kafić Bife Doris

Kako je Marko postao Ana B
Screenshot_20250304-211414-057.png

@Nona2 osim Žike drugi zločinac je Miloš Jovanović.

Pogledajte prilog 1692865
mislim da ovaj period naše istorije zaslužuje neki film u budućnosti, (ali ako bude imao neki hepi end)

Zamisli tu komediju, sve se ruši oko njega, Vulin ne reaguje stoji u nekom svom svetu. Vučić odlazi u bolnicu, mije ruku poslanici. Žika gađa opoziciju pogađa svoje, naprednjaci polude. Ana Brnabić viče iz pozadine: Sve je u redu Srbija će pobediti; oko nje crno-crveni dim i 20 poslanika se tuče na sredini. Trudnu poslanicu iznose(ovo nije smešno) a drugu u kolicima.(isto nije smešno, ali onako ukupno je sve crnjak)

Kakva jebena tragi-komedija.

mislim da ovaj period naše istorije zaslužuje neki film u budućnosti, (ali ako bude imao neki hepi end)

Zamisli tu komediju, sve se ruši oko njega, Vulin ne reaguje stoji u nekom svom svetu. Vučić odlazi u bolnicu, mije ruku poslanici. Žika gađa opoziciju pogađa svoje, naprednjaci polude. Ana Brnabić viče iz pozadine: Sve je u redu Srbija će pobediti; oko nje crno-crveni dim i 20 poslanika se tuče na sredini. Trudnu poslanicu iznose(ovo nije smešno) a drugu u kolicima.(isto nije smešno, ali onako ukupno je sve crnjak)

Ju.

Pa ti zamišljaš hepi end kao mogućnost.

Optimistična, nema šta.

A sve uz ovu pjesmu uz pozadini:

Posebno mesto u paklu za ljude koji drze kucice u stanovima. Koliko moras biti bezosecajan da zivis u stanu sa kucetom koje laje nocu, danju, i to neko piskaralo jezivo koji budi okolo 10 stanova.
Kakav je to mentalni sklop?
tup tup

pas ne postoji u prirodi
evoluirao je uz coveka
tako da koliko je stan za coveka i za psa je

klupa si brda ribo <3

Back