Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Kako je Marko postao Ana B
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje mi nije jasno šta je to
Pa to ti kažem, ne znam da l' je neki ubačeni element ili jednostavno čovek iskreno zapažaOvaj je i tebe zeznuo
Gde gaje tolike idiote to se ja pitam..Vidim da je neki pripadnik, ali opet.
I tom neko trpa neku siću boljou, al brate male su to pare za veliko blamiranje.
lepo pise - CEGRTALJKAI dalje mi nije jasno šta je to![]()
Radomir prska
Vidi stvarno alat, ima i metalnih i u raznim bojamalepo pise - CEGRTALJKA
mislim da ovaj period naše istorije zaslužuje neki film u budućnosti, (ali ako bude imao neki hepi end)
mislim da ovaj period naše istorije zaslužuje neki film u budućnosti, (ali ako bude imao neki hepi end)
Zamisli tu komediju, sve se ruši oko njega, Vulin ne reaguje stoji u nekom svom svetu. Vučić odlazi u bolnicu, mije ruku poslanici. Žika gađa opoziciju pogađa svoje, naprednjaci polude. Ana Brnabić viče iz pozadine: Sve je u redu Srbija će pobediti; oko nje crno-crveni dim i 20 poslanika se tuče na sredini. Trudnu poslanicu iznose(ovo nije smešno) a drugu u kolicima.(isto nije smešno, ali onako ukupno je sve crnjak)
Kakva jebena tragi-komedija.
) a drugu u kolicima.(isto nije smešno, ali onako ukupno je sve crnjak)
A sve uz ovu pjesmu uz pozadini:mislim da ovaj period naše istorije zaslužuje neki film u budućnosti, (ali ako bude imao neki hepi end)
Zamisli tu komediju, sve se ruši oko njega, Vulin ne reaguje stoji u nekom svom svetu. Vučić odlazi u bolnicu, mije ruku poslanici. Žika gađa opoziciju pogađa svoje, naprednjaci polude. Ana Brnabić viče iz pozadine: Sve je u redu Srbija će pobediti; oko nje crno-crveni dim i 20 poslanika se tuče na sredini. Trudnu poslanicu iznose(ovo nije smešno) a drugu u kolicima.(isto nije smešno, ali onako ukupno je sve crnjak)
Kakva jebena tragi-komedija.
iskreno mi je gadno kad se nekom nešto desi da dovodim u pitanje ali sa njima je sve mogućeNešto smrdi malo sa tim moždanim udarom, ali videćemo.
iskreno mi je gadno kad se nekom nešto desi da dovodim u pitanje ali sa njima je sve moguće
if you know you know
Наравно. Мени готива да се узајамно тролујем са Гђом Невенком.Misliš da bi Djilasovci uspeli da unesu ovo sve ds se nisu dogovorili sa SNS?
Samo je vrag odneo šalu.
Ljudi danas ne poštuju starije. Jedan mi je napisao: "Dođi u petak u Jove Ilića da ti ja pokažem etc."Наравно. Мени готива да се узајамно тролујем са Гђом Невенком.
Vidim kopiraš Oskarove umotvorine verbatim
Ljudi danas ne poštuju starije. Jedan mi je napisao: "Dođi u petak u Jove Ilića da ti ja pokažem etc."
A mogu majka da mu budem.
Još samo da ga Podojim

tup tupPosebno mesto u paklu za ljude koji drze kucice u stanovima. Koliko moras biti bezosecajan da zivis u stanu sa kucetom koje laje nocu, danju, i to neko piskaralo jezivo koji budi okolo 10 stanova.
Kakav je to mentalni sklop?