peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.719
O besmislu ravničarskog života ti pišeš o skote ogavni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reko mi čovek koji čita depromatozneDa, mazohist
Ili glasaju za Vučlera i imaju neka nenormalna politička smatranja. Mojebratovljeva bivša je bila vicešampion zemlje, a ložila se na ostajanje u Srbiji i plakala na Daru iz Jasenovca i sl.Šahisti imaju taj lijep vajb da su prepametni, a onda studiraju ekonomiju 12 godina jer su malo čudnjikavi.
Win-win.
Uteha mi je gilti pležr inače.Leontina?![]()
Da ne vadim sad opet onu IQ krivu, ali ovo je taj trenutak.Ili glasaju za Vučlera i imaju neka nenormalna politička smatranja. Mojebratovljeva bivša je bila vicešampion zemlje, a ložila se na ostajanje u Srbiji i plakala na Daru iz Jasenovca i sl.
Sve vreme sam je držao za onog lobotomiranog sa početka krive dok tek pred kraj njihove veze nisam saznao da je zapravo s drugog kraja potkovice.Da ne vadim sad opet onu IQ krivu, ali ovo je taj trenutak.
Uvek dan završim tako što odigram neku. Ranije sam se budila tako. Lepota.Ali stvarno jeste nakurčeno znati igrati šah na nekom pristojnom nivou.
Budiš se i ležeš nakurčenaUvek dan završim tako što odigram neku. Ranije sam se budila tako. Lepota.
Tako bi samo rekao neko ko ne igraBudiš se i ležeš nakurčena
Nadovezujem se na LigamentaTako bi samo rekao neko ko ne igra
Pa i za njega važi.Nadovezujem se na Ligamenta
Agresivno dosta.Nadovežite se na C4
Je l nas je opsovalaAgresivno dosta.
Ne pričaj mi ništa.Ijao 2sata ajajaj
Mislio sam da je ime eksplozivaGospode. To je najčešći prvi potez u šahu.