SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Uz mene kao mernu jedinicu istog.Da, Hrki je jedini tačan primerak natčoveka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz mene kao mernu jedinicu istog.Da, Hrki je jedini tačan primerak natčoveka
Šta? Dal sam spavao što me peśo zabrinuo ili?Možeš da fejkuješ. Niko ne proverava

zeza se onRazličiti su kriteriji
Da si spavao. A u stvari samo ležiš k'i proštac u mrakuŠta? Dal sam spavao što me peśo zabrinuo ili?![]()
Ma kakvi ..Mene interesira da l je Pjesho spavao sa nekom Šveđankom od kad smo se čuli zadnji put
Victoria Silvstedt mu je bila družbenica u bluduMene interesira da l je Pjesho spavao sa nekom Šveđankom od kad smo se čuli zadnji put
Jao kad nađeš neku plastičnu jednodimenzionalnu ambalažuVictoria Silvstedt mu je bila družbenica u bludu
Euro krem plavo(belo) i crnoJa nešto mešam Hrleta s Pikeksom

Obe su super u šahuJa nešto mešam Hrleta s Pikeksom
Ja to iz njegovog uglaJao kad nađeš neku plastičnu jednodimenzionalnu ambalažu
Pesho voli samo emancipirane, sa izvora, što kaže PachoJa to iz njegovog ugla
Moraš sad za praznike malo, uz kaminPlivala sam 30.12. i 5.1. solidno , ne čitam boguhvala ništa , ali ko zna.
Nisam imala kad a i nemam kamin. To je.Moraš sad za praznike malo, uz kamin
Pročitao, šta?Ja već dvije Lajoševe, moram ovih dana ići do biblioteke da vidim šta nude.
Bitno je da sam pokupovala pola laguneJa već dvije Lajoševe, moram ovih dana ići do biblioteke da vidim šta nude.
Ma da, Samrtno proljeće i Voda nešto nosi, i zbiru nešto ispod 300 stranica.Pročitao, šta?
Onda pored radijatoraNisam imala kad a i nemam kamin. To je.
Ovde skoro niko ne igra.Obe su super u šahu

Opa, nisam znao da je Samrtno tako kratko. Kakav je ootisak? Mislim za ProljećeMa da, Samrtno proljeće i Voda nešto nosi, i zbiru nešto ispod 300 stranica.