момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.122
Probaj Garlic bread iz Lidla, to je najžešča stvar posle Momoinih Burgera etcSad ti napravim topli sendvič na novom Delimano grillu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj Garlic bread iz Lidla, to je najžešča stvar posle Momoinih Burgera etcSad ti napravim topli sendvič na novom Delimano grillu
Svaka čast, pročitaš knjigu za sat vremena.Svrših Samrtno, masu me je protagonist, mnogo je dramatičan i patetičan, pritom vrlo agresivan i poročan. Međutim, sve vreme sam osećao neku blagost toplu, valjda taj mađarski ambijent starog austrougarskog sveta, ravnica, pas koji laje, aristokracija, ali i neki anahronizam, depra, osećaj skore propasti. Uopšte ceo roman ima šmek lovačkog doma, nekako je morao da se završi kako se završio.
Tako i treba, te knjige koje se sporo čitaju se najbolje apsorbuju. Moje iskusno oko je već naviklo da neke nebitne delove preleti, a profiltrira onu esenciju i zastane tamo gde smatra da je važno. Nisam siguran da je to dobro.Baš cevčim svaku rečenicu, ako mi i najmanje pukne koncentracija, vraćam se pa čitam ponovo i sl.
Mislim da je ovo moje OCD, ne bih mogao da računam sa sam pročitao knjigu a da ne pročitam od početka do kraja, sve.Tako i treba, te knjige koje se sporo čitaju se najbolje apsorbuju. Moje iskusno oko je već naviklo da neke nebitne delove preleti, a profiltrira onu esenciju i zastane tamo gde smatra da je važno. Nisam siguran da je to dobro.
dobar mi onaj deo kad ga ova prva odjebe pa kao krene da analizira zašto je veza s njom svakako bulja, "slagala je majku, prdnula je loše" etc. To je tako luzerski i realno.Meni se roman najviše svidio jer mi je dočarao obje vrste ljubavi.
Dakle i onu prvu, strasnu, fatalnu, jednom u životu, ali i ovu drugu, koja njeguje, liječi, postavlja stvari na svoje mjesto.
I mogu da vidim da istovremeni sudar te dvije ljubavi odvede u ludilo samoubistva.
Pa nije čudo da čitaš 10 godišnjeMislim da je ovo moje OCD, ne bih mogao da računam sa sam pročitao knjigu a da ne pročitam od početka do kraja, sve.
Uvod, pogovor, o piscu, sve.
Da, da, o Bože kako nisam sve to odmah vidio, baš sam glup.dobar mi onaj deo kad ga ova prva odjebe pa kao krene da analizira zašto je veza s njom svakako bulja, "slagala je majku, prdnula je loše" etc. To je tako luzerski i realno.
Da, i na kraju kad mu je rečeno da je Edita odbila ruku Grofa kako je odmah uzdrhtao savDa, da, o Bože kako nisam sve to odmah vidio, baš sam glup.
A onda srčani udar ako mu se učini da je čuo šum njene haljine.
E da, zbog ovoga sam konačno presudio da mi ga nije žao.Iskreno, kada je udario ovu drugu, popizdio sam, a kada joj se vratio, bio sam kao neki stariji brat koji je srećan jer mu je sestra srećna zbog toga, ali pamti i potajno mrzi svog zeta.
Njega nije, Jolan jeste.Da, i na kraju kad mu je rečeno da je Edita odbila ruku Grofa kako je odmah uzdrhtao sav
E da, zbog ovoga sam konačno presudio da mi ga nije žao.
Možda ću još Kad Duša Zamre, ali to nekad tamo.Ajde pročitaj i Voda nešto nosi, pa se nađemo ovdje za pola sata, sat.
Jer mi tu već ima i nekog skrivenog značenja, nebitno da li je u potpunosti plod moje mašte i šta je pisac htio da kaže, ali takav mi je ostao utisak na kraju.Ajde pročitaj i Voda nešto nosi, pa se nađemo ovdje za pola sata, sat.
Preživet ćeš do sutra valjdaZamislite imaju samo 7 flajki od 0.5 litara Eviana u Merkatoru
Bolje ti je da konzumiraš neku sa ovih prostora.Zamislite imaju samo 7 flajki od 0.5 litara Eviana u Merkatoru
Guzim 2 dnevno znači trebaće mi 14 za narednu nedelju.Preživet ćeš do sutra valjda
Možda sopstvenim, ne moraš odmah da imaš su'a than (loše pretpostavke)sjecam se u ta davna i daleka vremena
kada je moma bio na moru i napisao na biksiju citiram : lezim u sobi prekriven ejakulatom ! kraj citata :O