Jesi probala Bumble
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam neironično skandirao ovih godina"Da ovi odu, a da se oni vrate", moja nova parola
Neće se desiti.To sam neironično skandirao ovih godina
Jedini pravi Put
Zar baš svaki post provlačiš kroz filter mizandrije![]()
Nije to bila tema, a žena nije pas da se negdje pušta.
e da i ti kažeš nešto pametnoNije to bila tema, a žena nije pas da se negdje pušta.
To sam i ranije primijetio, čini mi se da imaš velikih problema sa apstraktnim razmišljanjem, i onda često tražiš primjere, a kada dobiješ primjer ne možeš iz njega da izvučeš suštinu, poentu, već se držiš konkretnog primjera kao predmeta diskusije.e da i ti kažeš nešto pametno
Ne, nego ti imaš problem sa konciznošću. Inteligentni ljudi jasno izražavaju svoje misli. Ovo si recimo mogao da kažeš: Glupa si.To sam i ranije primijetio, čini mi se da imaš velikih problema sa apstraktnim razmišljanjem, i onda često tražiš primjere, a kada dobiješ primjer ne možeš iz njega da izvučeš suštinu, poentu, već se držiš konkretnog primjera kao predmeta diskusije.
Auh, opet si napadnuta od strane muškarca.Ne, nego ti imaš problem sa konciznošću. Inteligentni ljudi jasno izražavaju svoje misli. Ovo si recimo mogao da kažeš: Glupa si.
Ali tebi je bio potreban ceo pasus i nekoliko redova.
Kad tražim primer obično naslućujem da se radi o šupljoj priči što se i pokazalo kao tačno.
A pošto to je primer bio glup sad si prešao na vređanje.Ja kao ne razumem tvoje apstraktne misli. Lol. Rasplineš se u eseje i sam zaboraviš šta si hteo da kažeš.
Problem je što jednu ovakvu rečenicu ti čitaš kao Ja da čuvam đetiće, a on da banči po kafanama, bez mogućnosti, makar teoretske, da istu rečenicu posmatraš van neke konkretne situacije u kojoj žena nije žrtva muških prohtjeve.Ista logika se može primijeniti i na druge odnose, kada vidiš da druga osoba tvoje potrebe stavlja ispred sopstvenih, jasno je da to radi iz ljubavi.
Evo i Hrvatska ima svoje prosvjede:
https://www.index.hr/mobile/vijesti...a_vijesti_prva_m#brid_cp_TargetVideo_35987734
Moj brate, šta je ovo...DANAS je u Zagrebu, kao i svake prve subote u mjesecu, s početkom u 8:30 održano muško klečanje i molitva krunice s nakanama za duhovnu obnovu i čednost žena.
Svake prve subote u mjesecu okupljaju se umjereni konzervativci diljem glavnih trgova i mole za vraćanje tradicionalnih vrijednosti i patrijahata.Moj brate, šta je ovo...
Netko ostrašćen.Klečavci, muško klečanje, žešće naguravanje.
Svaka čast za onog ko je pisao tekst.
Svake prve subote u mjesecu okupljaju se umjereni konzervativci .
Koji ti se trenutno sviđaju Tipovie da i ti kažeš nešto pametno
Sjećam se nekog takvog skupa, ali uopšte nisam skontao da vi to imate jednom mjesečnoSvake prve subote u mjesecu okupljaju se umjereni konzervativci diljem glavnih trgova i mole za vraćanje tradicionalnih vrijednosti i patrijahata.
S druge strane okupi se čopor razularenih feministkinja, feminista s FFZG-a, zgubidana, lijenčina, socijalnih slučajeva, marginalaca, čudaka, pa odjeveni u dugine boje divljaju, vrište, arlauču, krevelje se preko megafona, tuku u bubnjeve i talambase.
Pa dakako.
![]()
Pomislio sam na sekund da je na kapuljači grb jednog kluba iz Mančestera, koji taman ovako prolazi u PL.
Bude diljem Hrvatske, ali ovaj put je ispao veći šou.Sjećam se nekog takvog skupa, ali uopšte nisam skontao da vi to imate jednom mjesečno![]()
Spektakl, bez zezanja.Bude diljem Hrvatske, ali ovaj put je ispao veći šou.
Uglavnom sve prođe uz trolanje aktivista, ali bez fizičkog obračuna: