SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Ako ikad stavim bilo šta na ovaj forum tipa link bilo kakav sliku ili bilo šta imate dozvolu da me išutirate kao gomno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma pre neki danNisam videla da si pitao. Nažalost ne.
Pa nema nikakvog smisla ...Bukvalnoštoooo
Jel pisala na nemačkom ili na rumunskom?Ma pre neki dan
Čitam (na srpskom) i nešto mislim da nije loša za vežbanje njemačkog
Na njemačkom, tj ova konkretnoJel pisala na nemačkom ili na rumunskom?
Šta čitaš? Mislim moj nivo nemačkog je takav da se teško probijam kroz novinski tekst koji nije tabloid ali mogu da pokušam.Na njemačkom, tj ova konkretno
Kako zamišljaš da može da se skine sns tek tako? Jel imaš tli godinice?ja kao apsolutni strucnjak na polju svih nauka poznatih coveku
tvrdim da ovaj korzo nema trika da skine vucica i da se posle ng vracamo na staro
znam kako ne moze to je definitivnoKako zamišljaš da može da se skine sns tek tako? Jel imaš tli godinice?
bice demontirani vrlo brzoOvde su ljudi toliko patetično bezmudni da misle da će studenti da skinu sns sa vlasti![]()
Hertzier je u originalu, Životinja Srca u prevodu. Ma ne samo zbog vežbanja jezika nego postoji šansa da ti ujedno bude i zanimljiva, pročitaj sinopsis prvo i sl.Šta čitaš? Mislim moj nivo nemačkog je takav da se teško probijam kroz novinski tekst koji nije tabloid ali mogu da pokušam.
A opet su uradili mnogo više nego ti ili ja koji smo aplaudirali na slaviji.bice demontirani vrlo brzo
neko ucenjen
neko placen
neko zastrasen
neko diskreditovan
ja sam opozicija od kad sam progledaoA opet su uradili mnogo više nego ti ili ja koji smo aplaudirali na slaviji.
Ali nikad nisi ništa rizikovao, kao ni ja. Jbg.ja sam opozicija od kad sam progledao
problem je drustvo koje ne poznaje znacenje pravne drzave jer nikada u njoj nisu ziveliProblem je što ne postoji jedan normalan čovek iza koga bi narod mogao masovno stati.
jesamAli nikad nisi ništa rizikovao, kao ni ja. Jbg.
To nije rizik ****** hahahahahjesam
nikada se nisam slizao
nikada nisam dobio ni jedan namesten posao
niti mi je i jedan projekat prosao
niti sam ikad dobio ikvakve subvencije i slicno
znaci sve na moja ledja
a mogao sam