Kafić Bife Doris

Konačno i @Jugoslav Čvarak da pronađe srodnu dušu
Screenshot_20241228-184857~2.png

ja delim ovo misljenje
dakle mine, zice i snajperski timovi .
Ozbiljna suverena drzava sa integritetom ima granicne prelaze i samo tako se u nju ulazi i iz nje izlazi.
Takodje ozbiljna drzava stiti i cuva svoj suverenitet i teritorijalni integritet na dosledan nacin.
Na prvom mestu u ozbiljnoj drzavi je zdravlje i bezbednost njenih stanovnika.

nachi treba pomoci svakome ali ne pocenu sopstvene propasti

ja delim ovo misljenje
dakle mine, zice i snajperski timovi .
Ozbiljna suverena drzava sa integritetom ima granicne prelaze i samo tako se u nju ulazi i iz nje izlazi.
Takodje ozbiljna drzava stiti i cuva svoj suverenitet i teritorijalni integritet na dosledan nacin.
Na prvom mestu u ozbiljnoj drzavi je zdravlje i bezbednost njenih stanovnika.

nachi treba pomoci svakome ali ne pocenu sopstvene propasti
Džaba si se raspisao, Jugoslav je strejt

Ti na grani kad ides na more cekas 8 sati i zajebavas se po vrucini da bi neki garagan samo prosvrljao tuda ko da je u svom dvoristu.
Pa ko tu koga zaiebava.
Poljaci i Madjari su pokazali sta znaci ozbiljna drzava. beibe

Ovi "naši" koji učestvuju su zapravo minioni nosatog kulta štovatelja Belzebuba.
Znaš kako kažu Njemci - das Uebel an der Wurzel anpacken.
Prije ijednom muslimanu ili osobi tamnije boje kože, obtatio bih se Židovima i rekao - poklanjam vam život, a sada imate mjesec dana da se pokupite s tla gdje žive većinom bijelci i više se nikada ne vratite.
Tek nakon toga muslimani i tamnoputi.
Čak bih išao toliko daleko da zasja Alahovo sunce nad zapadom, ukoliko bi to značilo da će se muslimani stvarno potruditi da Židov više ne truje.
Nisam neki Sigrid Hunke obožavatelj, ipak je ona bila SS-ovka i nordicistkinja, ali čak mi je i njeno rješenje o arapskom naslijeđu prihvatljivije od Belzebubovaca.

Back