Kafić Bife Doris

A zna se kako Manćester igra kad se tebi i meni dopada ista stvar

Screenshot_20241226_223404_Flashscore.jpg

To ti kažem, there can be only one (per country)
Možda smo se zbog toga i odvojili, u nekoj SF verziji sa putovanjem kroz vrijeme.

2024. godina, SCG i dalje postoji, hita ka EU standardu, a mi kežual ćaskamo na forumu, i u jednom trenutku ti izbacaš pjesmu i ja oduševljen preslušam cijeli album i konstatujem koliko je dobar.

U roku od 24 sata, državu pogađaju požari, poplave i zemljotresi, i taman prije nego što će Hrvati uletjeti da okupiraju sve, Jugoslav mi javlja da mu se u sinoćnoj seansi sa onom tablom javio brkati čovjek toplog glasa i rekao da se ispod crkve Svetog Marka nalazi vremenski portal koji me vraća u 2006. godinu.
Prepoznavši javljanje Momira Bulatovića, odlazim do crkve i za tren se nalazim u Nikšiću, tri sedmice prije referenduma, te opet uzimam učešće u cijelom procesu, ovaj put mnogo odlučnije, i teška srca, u kampanji za nezavisnost Crne Gore.

Crna Gora se odvaja, a ja, i pored toga što sam spasio milione srpskih života u budućnosti padam u tešku depresiju, iz koje me vadi jedan čudan 🐕i desetine 💉 koje je donio sa sobom (kao onaj bernandinac iz crtanog), od čijeg sadržaja zaboravljam svoju referendumsku ulogu i nastavljam život u 4s fazonu.

Back