adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.313
Pa da, poturčila se u snsJetza pala u nemilost, do skora su sve njene ludosti bili šik and cool![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, poturčila se u snsJetza pala u nemilost, do skora su sve njene ludosti bili šik and cool![]()
Pa i Čeda je SNS. Baci pogled na njegov fejs, prosto je nemoguće da neko može onoliko da prsne.Ali ali, dočekala sam da moja mater glasačica sns ima samilost prema Čedi![]()
Nije čak ni u tome stvar, nego što je bukv psihički zglajznuoPa i Čeda se prodao ?
Zakaj?ne znam Čede mi je žao,
Da neće u ćetnikeNije čak ni u tome stvar, nego što je bukv psihički zglajznuo

I žena ga napušta? Jel on nju nešto beše bio/tukao?Nije čudo što ga žena napušta, shvatila je da se sa broda koji tone treba evakuirati što pre
Ne znam iskr, ne bi me čudilo, potpuno je izgubio kontrolu nad sobom i to mora da se završi kako se završiloI žena ga napušta? Jel on nju nešto beše bio/tukao?
pa svi su ga napustiliZakaj?
Dobro bre čovek poštuje svetca to valjda nije problem.
Naravno. To je nama naša borba dala itdPa i Čeda je SNS. Baci pogled na njegov fejs, prosto je nemoguće da neko može onoliko da prsne.
ne znaš ko je Palma?Dobro bre čovek poštuje svetca to valjda nije problem.
A, ovo gore nemam pojma, ko je ćelavi itd?
Čeda da poštuje sveca? Daj bre, mislim razumem da se malo usro jer ga je u par navrata The Kosač skoro deportovao na onaj svet, al ono.Dobro bre čovek poštuje svetca to valjda nije problem.
A, ovo gore nemam pojma, ko je ćelavi itd?
Nisam prepoznao.ne znaš ko je Palma?
Isto ko sa mojom materomJe l vidite kako se empatija koja iz mene ističe polako useljava u Lansa, kad je Čeda u pitanju
Nisam ja nikada bio neki bezumni mrtitelj bilo koga, samo se ne slažem sa njegovom politikomJe l vidite kako se empatija koja iz mene ističe polako useljava u Lansa, kad je Čeda u pitanju
Nisam videla da si pitao. Nažalost ne.Arijo, nisi mi odg na pitanje, da l si čitala Hertu Miler?