момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.184
Kako se to igra, ja tebi kažem i onda tebi AI generiše video u kom ovaj pogađa šta sam rekalpa hajde kaži broj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se to igra, ja tebi kažem i onda tebi AI generiše video u kom ovaj pogađa šta sam rekalpa hajde kaži broj
144, recimoma jok, video je već na tik toku nađeš ga posle sam, ****** kaži samo jedan broj
Treba da igraš onu nagradnu igru - pošalješ račune, dobiješ stanja sam rekla 142 i bio je 142
izgleda da ima samo tu opcijuja sam rekla 142 i bio je 142
ma nije ovo je običan tik tok video, nebitnooo zaboraviiii komplikacijoizgleda da ima samo tu opciju
to je aplikacija i imam jeTreba da igraš onu nagradnu igru - pošalješ račune, dobiješ stan
A ovo stan za mlade - do 40 godina?to je aplikacija i imam je![]()
nije to do 40 već 35A ovo stan za mlade - do 40 godina?![]()
Može i do 40 ako izgledaš mladolikonije to do 40 već 35![]()
Moje izabrane državeEkvivalent "ribi" u Turskoj i Egiptu je kobila
Prva notifikacija danas. Živim od jedne notifikacije dnevno, kao Buda kad je preživljavao od jednog zrna pirinča etc.ma nije ovo je običan tik tok video, nebitnooo zaboraviiii komplikacijo
ne znam za tebe ali ja sam u fazi nijedna država nije vredna cimanja za boravišteMoje izabrane države
Zamisli tebe u ljubavnoj vezi. Ti garant šalješ ono report, poslala ti je samo 26 poruka tog dana, šta je problem?Prva notifikacija danas. Živim od jedne notifikacije dnevno, kao Buda kad je preživljavao od jednog zrna pirinča etc.
'Gde sam pogrešio'Zamisli tebe u ljubavnoj vezi. Ti garant šalješ ono report, poslala ti je samo 26 poruka tog dana, šta je problem?![]()
'razmišljam dok lagano spuštam te u reku''Gde sam pogrešio'
Hahahah slušaš a?'razmišljam dok lagano spuštam te u reku'
Preslušao sam na poslu cijeli albumHahahah slušaš a?
Ajme mini, da l je realno da si ti prvi čovek kojem se sviđaju, ako ne računam sebe i druga koji me je introduciraoPreslušao sam na poslu cijeli album![]()