peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.746
Sad ti konstatujem da su @Pacho Herrera i Sergej ista Milena generacijo moja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si. 15 dana sam starijiSad ti konstatujem da su @Pacho Herrera i Sergej ista Milena generacijo moja
To mi je najgora razlika u godinama, ne mogu da ti persiram jer nisi baš toliko stariji, ali opet jesi, ako me razumiješSi. 15 dana sam stariji![]()
Znam al opušteno ne moraš. Imam ja drugara 98-o,95o a ćerin drugar je 2000 prvo drugo i nema persiranja, tako smo se skontaliTo mi je najgora razlika u godinama, ne mogu da ti persiram jer nisi baš toliko stariji, ali opet jesi, ako me razumiješ![]()
Momin autogolMi u Mančesteru bismo rekli : autogol.
E sad, nije do mene.
Hajde, laku noćHajde da ovako završimo veče. Laku noć.
Dobra berba.Sad ti konstatujem da su @Pacho Herrera i Sergej ista Milena generacijo moja
pa tu su zene samo mi se ne obavezuje :OAjde ženi se u ***** više
Merry Christmas and Fröhliche Weihnachten, kardinala Nemeta za patrijarha!Sretan Božić svim ljudima katoličke vjeroispovedi pa i meni![]()
Sad kad se ispostavi da je žena dijabetičari onda su joj dali *ebene čokoladiceeeeeee u vrednosti od 10 evraaaaa
Pogledajte prilog 1662280
i onda su joj dali *ebene čokoladiceeeeeee u vrednosti od 10 evraaaaa
Pogledajte prilog 1662280
ajd neka ti je sa srećomSretan Božić svim ljudima katoličke vjeroispovedi pa i meni![]()
E jbg, upropasti hvoru u nastavku
Biram da vidim ono što želim da vidim.E jbg, upropasti hvoru u nastavku