Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
predivnoDanas je moj ćaća nosio palačinke sa sirom nekim indijskim radnicima koji žive u susjedstvu.
Ja kod staraca za božićnim ručkom, čak ni scenu nisam napravio.
Gotovo je, ja sam isto zaražen...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predivnoDanas je moj ćaća nosio palačinke sa sirom nekim indijskim radnicima koji žive u susjedstvu.
Otac ti je divan čovek, a i ti si, uprkos pokušaju da negiraš, zaražen tim genom. Tako je i moj ćale opskrbio prehrambenim proizvodima neke sirijske izbeglice, tokom prvog talasa migracija, kad je empatija prema tim ljudima i dalje bila aktuelna.Danas je moj ćaća nosio palačinke sa sirom nekim indijskim radnicima koji žive u susjedstvu.
to je ok osim ako ne radi u ambasadiInače, raspravljam ti se sa nekim retardom dalmatinskim, na pragu sam da ga oteram u pićku materinu i rizikujem gubitak domovnjače
Sa takvim IQ-om ne može da radi ni kao batinašto je ok osim ako ne radi u ambasadi
predivno![]()
Ljudi dragi, da li je vama jasno da ako se ovako nastavi, pretvoriti ću se u lijevo-liberala...Otac ti je divan čovek, a i ti si, uprkos pokušaju da negiraš, zaražen tim genom. Tako je i moj ćale opskrbio prehrambenim proizvodima neke sirijske izbeglice, tokom prvog talasa migracija, kad je empatija prema tim ljudima i dalje bila aktuelna.
Nije li to fantastično?!Ljudi dragi, da li je vama jasno da ako se ovako nastavi, pretvoriti ću se u lijevo-liberala...
To su ozbiljne stvari, ne šalim se.
E da, preporuka za film iznad.
Čuo sam za Idu Prester, ne znam ništa detaljno, neću se dalje raspitivati, odlučujem ostati judeofob i rasist.Nije li to fantastično?!
Samo, ako misliš postati Idom Prester, onda bolje ostani judeofob i rasist
Čuo sam za Idu Prester, ne znam ništa detaljno, neću se dalje raspitivati, odlučujem ostati judeofob i rasist.
![]()
Što?Pogledajte prilog 1662507
Ako ti kažem da je ovo što drži u rukama njen vozni park, bit će ti dovoljno da zaključiš o kakvoj se personi radi
Mi Jevreji imamo novoposlovicu 'bolje Jugoslavljeva iskrena mržnja nego Idina zmijska ljubav'
Ona drži svog muža i djecu u zatočeništvu i tera ih da se smiju i budu raspoloženi za storije da bi skupila više foloveraŠto?
Studirala je peruanistiku na Filozofskom Fakultetu ZG?
Diplomirala radom pod nazivom: "Peruanski šamani i njihova stolica - prehrambene navike danas i sutra?"
Čuo sam za Idu Prester, ali nemam neku sliku o njoj.
Iskreno, ne znam o čemu pričaš.Ona drži svog muža i djecu u zatočeništvu i tera ih da se smiju i budu raspoloženi za storije da bi skupila više folovera
Ida in a nutshell
Lepo sa tvoje strane, nisu ni indijci krivi što su u takvom kalu rođeni.Danas je moj ćaća nosio palačinke sa sirom nekim indijskim radnicima koji žive u susjedstvu.
Nisi ispratio franšizu fora sa Idom, jbgIskreno, ne znam o čemu pričaš.
Možeš li mi razjasniti?
Pa ću ti neke stvari razjasniti.
Nije li to fantastično?!
Samo, ako misliš postati Idom Prester, onda bolje ostani judeofob i rasist
Yandex warning