Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
motivi se ne znaju, neki kažu da je 30 svećica bio povod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skok pod voz nije loš, ako imaš sreće da te lupi direktno u glavu
Lepo piše, citiram -Skok pod voz nije loš, ako imaš sreće da te lupi direktno u glavu
Ej bre. Daj nešto o srbima. Ako može.Skok pod voz nije loš, ako imaš sreće da te lupi direktno u glavu
E da, u pravu si, nisam čitao deskripcije, samo sam pregledao na brzinu.Lepo piše, citiram -
Najnekulturniji način i jako samoživo s tvoje strane. Ceo svoj život taj jadni mašinovođa ima da te nosi na duši a ni kriv ni dužan.
Baba mi je uvek govorila "sine, iebeš to samoubistvo ako ne osvaneš kao novi entry u Wikipediji."
Cenim da su iste šanse da baba zna za wikipedijuBaba mi je uvek govorila "sine, iebeš to samoubistvo ako ne osvaneš kao novi entry u Wikipediji."
Ja znam najlakši , najtačniji metod . Ali neću da kažem.Ne bih nikad rizikovao da ubijem još nekog, ja sam mizantrop i želim vam da živite što duže
neeeeemojJa znam najlakši , najtačniji metod . Ali neću da kažem.
Da.Činjenica da Momoa stalno priča o tome znači da nema od toga ništa. Opasni smo mi što ne pretimo![]()
Dođi da te operišem. To ne znam da radim, mislim mogu da pokušamČekaj, to nije pištolj?
Prvo izbaci stabilzator onda otvori kupolu. I uživaj.ja sam trenutno na 30+ spratu, džast sejin![]()
:šta bre?Prvo izbaci stabilzator onda otvori kupolu. I uživaj.:
Skoči padobranom odatle. Ako nije krš vreme.šta bre?
pa da ne pričam odavno bih otišao etcČinjenica da Momoa stalno priča o tome znači da nema od toga ništa. Opasni smo mi što ne pretimo![]()
Seksi, može ona varijanta da se ne probudim iz kome?Dođi da te operišem. To ne znam da radim, mislim mogu da pokušam![]()
Može. Dođi.Seksi, može ona varijanta da se ne probudim iz kome?
Vaš sam pokusni kunić, ma'amMože. Dođi.