pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 39.005
E tako te volim. Ajd sad pričaj nam o filmovima , slušamoVaš sam pokusni kunić, ma'am

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E tako te volim. Ajd sad pričaj nam o filmovima , slušamoVaš sam pokusni kunić, ma'am

Glumac, reci nešto smiješnoE tako te volim. Ajd sad pričaj nam o filmovima , slušamo![]()
Puška na repetiranje, onaj tzv. shotgun, samo moraš paziti da je sačma 12-ica, to je najkrupnija.Čekaj, to nije pištolj?
Bila sam u RC- hotelu u Fruškoj , samo je falila slika Tita na zidovima , totalni retro - ali ne na dobar način.Glumac, reci nešto smiješno
idi u qPuška na repetiranje, onaj tzv. shotgun, samo moraš paziti da je sačma 12-ica, to je najkrupnija.
12-ica je kolokvijalni naziv za shotgun.
Jako moćno deluje, ali pitanje koliko je kabasta za upravljanje, ipak je lakše koristiti nešto omanjeg kalibraPuška na repetiranje, onaj tzv. shotgun, samo moraš paziti da je sačma 12-ica, to je najkrupnija.
12-ica je kolokvijalni naziv za shotgun.
vatromete gledam odgore i ne vidim jer su prenisko,Skoči padobranom odatle. Ako nije krš vreme.
ugasiće nam temuJako moćno deluje, ali pitanje koliko je kabasta za upravljanje, ipak je lakše koristiti nešto omanjeg kalibra
Taj retro socijalizam je najlepši od svih retroa, podseća na neko ljepše vreme u kojem nisam živeo (što ima izvesnog kauzaliteta)Bila sam u RC- hotelu u Fruškoj , samo je falila slika Tita na zidovima , totalni retro - ali ne na dobar način.![]()
To je gotiva. Napravi si štrudlu ako nema se kupi.vatromete gledam odgore i ne vidim jer su prenisko,
Opusti seugasiće nam temu
Ne znam kako ali zs vreme Šepa ledenog si imao novu oriđiđi ziku u RK Beograd. I nove filmove u bijoskopu. Jeftino.Taj retro socijalizam je najlepši od svih retroa, podseća na neko ljepše vreme u kojem nisam živeo (što ima izvesnog kauzaliteta)
Jel bolje sada?Taj retro socijalizam je najlepši od svih retroa, podseća na neko ljepše vreme u kojem nisam živeo (što ima izvesnog kauzaliteta)
Koje ste vi godište Mr Herrera?Ne znam kako ali zs vreme Šepa ledenog si imao novu oriđiđi ziku u RK Beograd. I nove filmove u bijoskopu. Jeftino.
Misliš da l je bolje vrime?Jel bolje sada?
Ma... ti !Misliš da l je bolje vrime?
Drevan sam momčino.Koje ste vi godište Mr Herrera?
1972.Pa ako su Per Yngve Ohlin i Kurt Cobain mogli, mislim da može svatko.Jako moćno deluje, ali pitanje koliko je kabasta za upravljanje, ipak je lakše koristiti nešto omanjeg kalibra
Aaa, ma bolje sam malo, samo me zamajavajte ovako dok ne prođeMa... ti !
super, to su najbolje godine, kao moja omiljena redateljica Sofija KopolaDrevan sam momčino.1972.
Pa to sve košta, ne može čovek ni da se samougasi u ovom potrošačkom društvu a da mu se papreno ne naplati. Mogao sam još malo da dodam za onu kapsulu u Švicarskoj.Pa ako su Per Yngve Ohlin i Kurt Cobain mogli, mislim da može svatko.
Na kraju krajeva, pronađeš oružara da skrati cijev, u tom slučaju radi još bolje.
Ma zaebi, ne isplati se.Pa to sve košta, ne može čovek ni da se samougasi u ovom potrošačkom društvu a da mu se papreno ne naplati. Mogao sam još malo da dodam za onu kapsulu u Švicarskoj.