Kafić Bife Doris

Nego, zvao me danas susjedov pas i ponovio je riječi Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, od prije nekih šest, sedam godina: "Evo, prosto mi je neprijatno, koliko smo u suficitu."
Od 1150 gr. "RQS Special Queen" suhe tvari, dobio je 180 gr. RSO ulja.

🦮

I to nije sve, sutra kuha zadnjih 490 gr. "Northern Lights", večeras mora po dodatne šprice zbog toga što ni sam ne zna koliko će još dobiti.

Al' kad se setim da su ovi iz Nikšića uz Milov blagoslov tukli šaka jadu sa Cetinja kao volove u kupusu, dok je Milo izjavljivao da je ponosan na crnogorsku državnost i srpsko poreklo.
Što najgore tukli su i Cetinjani svoje sugrađane, a danas vidimo sve :lol:

Koliko je lijepo kada si talentovan pjesnik, pa možeš misli praktično svih nas da iskažeš na poetičan način.

1000019839.jpg

Rimokatoličanstvo bye bye, islam ahoi!

IMG_20241223_181244.jpg

IMG_20241223_181832.jpg

Ljetos ažurirano, nažalost sam promašio oba Bajrama, ali od iduće godine dva slobodna dana po volji u svetim mjesecima.
Prvo sam mislio u pravoslavce, zbog krsne slave, ali ispada da se u firmi dobije slobodan dan koji je nažalost neplaćen.
Isto tako, pravoslavni Božić zna pasti na vikend, a nekada se drugi dan pravoslavnog Uskrsa poklopi s katoličkim, pa i tu ispušim.
Tako da je odluka pala na islam.
Zašto se nisam želio prebaciti u Židove nema potrebe ni pitati, odgovor se nameće sam od sebe.

🐈

Rimokatoličanstvo bye bye, islam ahoi!

Pogledajte prilog 1661498

Ljetos ažurirano, nažalost sam promašio oba Bajrama, ali od iduće godine dva slobodna dana po volji u svetim mjesecima.
Prvo sam mislio u pravoslavce, zbog krsne slave, ali ispada da se u firmi dobije slobodan dan koji je nažalost neplaćen.
Isto tako, pravoslavni Božić zna pasti na vikend, a nekada se drugi dan pravoslavnog Uskrsa poklopi s katoličkim, pa i tu ispušim.
Tako da je odluka pala na islam.
Zašto se nisam želio prebaciti u Židove nema potrebe ni pitati, odgovor se nameće sam od sebe.

🐈
ti si veća sisa od Momoe što se tiče izdaje srpstva

Back