момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.598
Radi trainspotting efektaUlje se konzumira oralno ili analno (ne šalim se), šprice samo služe preciznom doziranju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi trainspotting efektaUlje se konzumira oralno ili analno (ne šalim se), šprice samo služe preciznom doziranju.
I naučnik.Koliko je lijepo kada si talentovan pjesnik, pa možeš misli praktično svih nas da iskažeš na poetičan način.
Pogledajte prilog 1661492

Prejako je to za rekreativno korištenje, to stvarno uzimaš kada moraš.Koji Trainspotting od slike.
Kao pošiljatelja sam naveo "Nemanja Vučić", da carinicima kada vide prezime, zaiskri radosnica u oku.Umesto da joj poslao jagodicu. Nije teška, smešljiva bez vizuelnih senzacija.
Jedno off topic pitanje, čuo sam da je najbezbolnije samoubiti se gasom, ti kao hemičar možda znaš nešto više o tomePrejako je to za rekreativno korištenje, to stvarno uzimaš kada moraš.
Teški neuropatski bolovi, grčevi, multipla skleroza i sl.
Sledeći put reci Ilija.Kao pošiljatelja sam naveo "Nemanja Vučić", da carinicima kada vide prezime, zaiskri radosnica u oku.
Ta pošiljka je morala proći, zbog toga što su je anđeli čuvali.

Nemoj ko da mu je odgovorio!Jedno off topic pitanje, čuo sam da je najbezbolnije samoubiti se gasom, ti kao hemičar možda znaš nešto više o tome
Sačekaš da se dobro napuni soba i onda kresneš upaljačJedno off topic pitanje, čuo sam da je najbezbolnije samoubiti se gasom, ti kao hemičar možda znaš nešto više o tome

Želiš mi da se mučim do kraja, a da taj kraj bude daleko.Nemoj ko da mu je odgovorio!
To podrazumeva i materijalnu štetuSačekaš da se dobro napuni soba i onda kresneš upaljač![]()
Puna soba Hrvata i Šiptara lolSačekaš da se dobro napuni soba i onda kresneš upaljač![]()
Ne samo to, nego te rastavi na proste činioceTo podrazumeva i materijalnu štetu
Pa to i kažem, rastavi i mene i stan i celu vertikaluNe samo to, nego te rastavi na proste činioce
Nije baš uredno, ali ako želiš da odeš sa stilom, da ne kažu posle momo čkapi onda jbg..
Otišao bi kao heroj Momo i opravdao imePuna soba Hrvata i Šiptara lol

Nije, 12-ica u glavu je, samo što ostavi nered.Jedno off topic pitanje, čuo sam da je najbezbolnije samoubiti se gasom, ti kao hemičar možda znaš nešto više o tome
Al bi svi govorili momo modonja praviPa to i kažem, rastavi i mene i stan i celu vertikalu
Čitao sam ranije neki priručnik i sećam se da je gas bio jedna od boljih solucija. Daj link od 12-ice.Nije, 12-ica u glavu je, samo što ostavi nered.
Ima na LostAllHope, jedno vrijeme su statistike bile uklonjene, ali su opet vraćene.
https://lostallhope.com/suicide-methods/statistics-most-lethal-methods/
Ne bih nikad rizikovao da ubijem još nekog, ja sam mizantrop i želim vam da živite što dužeAl bi svi govorili momo modonja pravi
Učlani se u lovačko društvo, pa je nabaviš legalno.Čitao sam ranije neki priručnik i sećam se da je gas bio jedna od boljih solucija. Daj link od 12-ice.

Čekaj, to nije pištolj?Učlani se u lovačko društvo, pa je nabaviš legalno.
![]()
Haha bukv, red gudre, red suicida, red desert eaglao gospode ova tema je zaista postala crnjak
posle će biti ja sam javljala policiji a niko nije uzimao za ozbiljno kao onaj u Njemačkoj