момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.484
zidnipiknikko je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zidnipiknikko je to
vidjala sam taj nik - neko poznat od ranije?zidnipiknik
Pa deluje mi poznato, nzmvidjala sam taj nik - neko poznat od ranije?
Tamo sam dobio trajni u roku minute nakon otvaranja teme.
Ne šalim se.
Forum.Hr. moderiraju kompletni idioti.Kao i ja na forumu.hr
Moram da kažem da si ti ovde u pravu. Životinjama nije mesto u stanovima s ljudima. Vlasnici uopšte ne kapiraju koliko to smrdi jer su oguglali.
Forum.Hr. moderiraju kompletni idioti.
Nisam nikada bio na Klix, ali sumnjam da su tamo takvi kreteni kao na FHR.
Ima tamo i normalnih modova, ali možda 5%.
Ništa nisi propustio što si dobio nogu iz te govnare.
Politika ili sport?A uopšte nisam ni provocirao. Potrajao sam nekih dvadesetak postova.
Sad znam kako je bilo maloj Dari.
Politika ili sport?
Mislim da sam pisao na oba, ali uveren sam da me je moderacija na sportu banovala.
Sigurno ona smrdljiva BBB židovčina Bauer, koji želi biti veći -U-staša od Luburića.Odavno je bilo, pre 10+ godina
To je zato što mi negujemo kulturu na tom forumu i uopće već tisuć godinaMislim da sam pisao na oba, ali uveren sam da me je moderacija na sportu banovala.
Je l bio Urvan na tom forumu?Sigurno ona smrdljiva BBB židovčina Bauer, koji želi biti veći -U-staša od Luburića.
Ali OK, taj za razliku od nekih modova nije po BiH gudurama bošnjačke zarobljenike bacao s litice, tako da ni on nije najgori, čega je tamo sve bilo.
Jeste, dobio davnih dana ban.Je l bio Urvan na tom forumu?
Mislim da se Dart Vejder pohvalio, a vrlo moguće da je i Mijak i takvi idioti. Pandan Urvanu, samo karikaturalnija verzija, bila bi možda Sofija, doktorka koja se ratu nije približila (ok, žena je, pa kao manje su šanse da bude ratna zločinuša), ali u svojoj zagoreloj tintari ima nacrt o tome kako na najbrži i najefikasniji način vaspostaviti Vjel'ku Srbiju.Jeste, i dobio ban.
Taj mislim metka nije opalio.
Krstarica je bila jedan od rijetkih foruma koji ga je do nedavno trpio, čak i na Forum-U- imao ban.
Nego, trenutno na Krstarici znam za minimalno jednog Hrvata koji je ratni zločinac., u smislu da je streljao zarobljenike.
Uopće ne sumnjam da ih ima i među Srbima koji ovdje pišu, pretpostavljam više, zbog toga što je broj Srba u odnosu na Hrvate ovdje 10 : 1, ali čisto onako, nek' se zna.
Darth je inventar na HRHB forumu, Mijak je mislim krajišnik, koji je utekao.Mislim da se Dart Vejder pohvalio, a vrlo moguće da je i Mijak i takvi idioti. Pandan Urvanu, samo karikaturalnija verzija, bila bi možda Sofija, doktorka koja se ratu nije približila (ok, žena je, pa kao manje su šanse da bude ratna zločinuša), ali u svojoj zagoreloj tintari ima nacrt o tome kako na najbrži i najefikasniji način vaspostaviti Vjel'ku Srbiju.
dobarvečer dragi Slavjene i ovdeDobar večer.
Urvan je imao zanimljive upise, na temama nevezanim za politiku, književnost recimo, čak bih se zakleo da je neki književni kritičar.Darth je inventar na HRHB forumu, Mijak je mislim krajišnik, koji je utekao.
Za Sophie ne znam, ne želim griješiti dušu, ali ako je doktorica, onda je trebala znati bolje, prije nego je opalila da svaka država ima pravo oduzeti državljanstvo kome god želi.
Ali OK, razjasnio sam joj da je državljanstvo ustavna kategorija, plus posprdno naglasio da jedina stvar koja danas svijetu treba je što više apatrida.
Što ja znam... ali Sophie se nakon što sam linkao Ustav Republike Srbije u vezi državljanstva (visoko osmo mjesto, ako se ne varam), priznala poraz i pomirljivo povukla, tako da nema smisla trpati je u isti koš s -U-rvanom Hroboanatolijskim.