момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.446
Nego, jedna apsolutna fantastična stvar danas, je da se srbijanski nacionalisti pozdravljaju s tri prsta, raširena, ne znajući o čemu je reč. Ne treba im ni govoriti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleki od toga da ga smatram književnim kritičarem, ali mi se nadovezao na upis o Sig Runi, kada ju je nazvao Sowilo i strogo gledajući, bio je u pravu.Urvan je imao zanimljive upise, na temama nevezanim za politiku, književnost recimo, čak bih se zakleo da je neki književni kritičar.
Ispra nam zabranjenaLegenda mozak načistoMoje iskustvo da Urvanom je da je on jedan od onih što čita prikaze, sažetke na Vikipediji i filmove (mislim na adaptacije); ali poseduje izvesnu elokvenciju i socijalnu inteligenciju tako da može čak i upućenu osobu da prevari da jeste u toku.
Umem da prepoznam tako nešto kod ljudi, ali to sam finalno zaključio tako što sam jednom krenuo da uzimam jednu po jednu knjige na koje se poziva i shvatio da on ništa od toga uopšte nije pročitao. On nije pročitao ni dela Ante Starčevića (da, zaista nije čitao ni Starčevića).
Pokušao sam da ga obrazujem; slao sam mu razne knjige. Čak sam mu slao sinteze i istorije, da ne mora same knjige da čita, već radi okvirne upućenosti. Rekao mi je da, nažalost, nema vremena...tako da neće moći da stigne ništa da pročita.

Siguran sa da je Paja Jovanović naslikao svoja čuvena dela pre pojave Pavelića.Pogledajte prilog 1659430
Nego, jedna apsolutna fantastična stvar danas, je da se srbijanski nacionalisti pozdravljaju s tri prsta, raširena, ne znajući o čemu je reč. Ne treba im ni govoriti![]()
Ovo nije položaj prstiju koji viđamo u suvremenih Srba, aranžman više liči na Anteov
Bukvalno im je isti položaj.Ovo nije položaj prstiju koji viđamo u suvremenih Srba, aranžman više liči na Anteov
Pavelu su malko odvojeni, ovi ih drže skupljenimaBukvalno im je isti položaj.
Kako koji..nemoj čeri piking momoPavelu su malko odvojeni, ovi ih drže skupljenima

Kako koji..menoj čeri piking momo![]()

Ono kao, Pajo odluči se
I danas je tako..tipa pola će podići skupljene, druga polovina raširene.Ono kao, Pajo odluči se
Ja preferiram agresivno rašireneNekako se najviše užasavam onih kikirikijastih, tad znam da su pored nacističkih uključeni i pravoslavni elementi
To smanjuje šanse da bi klao u nekom novoratuJa preferiram agresivno raširene
Ne bih. Kapiram da narod ipak nije toliko bolestan da dva puta poede gomno.To smanjuje šanse da bi klao u nekom novoratu
Da, Ligament je stvarno napaljen na toNe bih. Kapiram da narod ipak nije toliko bolestan da dva puta poede gomno.
Međutim, ove nove nacije su još u povoju kod njih je prisutna ta napaljenost, romatničarska istorija itd.
Pogotovo radikalni montenegrini i Bosna.
Ne on..Mislim na ove Milove pajace.Da, Ligament je stvarno napaljen na to