Kafić Bife Doris

1734543779510.png

Mislim da sam pisao na oba, ali uveren sam da me je moderacija na sportu banovala.
Odavno je bilo, pre 10+ godina
Sigurno ona smrdljiva BBB židovčina Bauer, koji želi biti veći -U-staša od Luburića.

Ali OK, taj za razliku od nekih modova nije po BiH gudurama bošnjačke zarobljenike bacao s litice, tako da ni on nije najgori, čega je tamo sve bilo.

Je l bio Urvan na tom forumu?
Jeste, dobio davnih dana ban.
Taj BiH katolik mislim da metka nije opalio.
Krstarica je bila jedan od rijetkih foruma koji ga je do nedavno trpio, čak i na ekstremističkom Forum-U- imao je trajni ban.
Nego, trenutno na Krstarici znam za minimalno jednog Hrvata koji je ratni zločinac, u smislu da je streljao zarobljenike.
Uopće ne sumnjam da ih ima i među Srbima koji ovdje pišu, pretpostavljam još više, zbog toga što je broj Srba u odnosu na Hrvate ovdje 10 : 1, ali čisto onako, nek' se zna.

Jeste, i dobio ban.
Taj mislim metka nije opalio.
Krstarica je bila jedan od rijetkih foruma koji ga je do nedavno trpio, čak i na Forum-U- imao ban.
Nego, trenutno na Krstarici znam za minimalno jednog Hrvata koji je ratni zločinac., u smislu da je streljao zarobljenike.
Uopće ne sumnjam da ih ima i među Srbima koji ovdje pišu, pretpostavljam više, zbog toga što je broj Srba u odnosu na Hrvate ovdje 10 : 1, ali čisto onako, nek' se zna.
Mislim da se Dart Vejder pohvalio, a vrlo moguće da je i Mijak i takvi idioti. Pandan Urvanu, samo karikaturalnija verzija, bila bi možda Sofija, doktorka koja se ratu nije približila (ok, žena je, pa kao manje su šanse da bude ratna zločinuša), ali u svojoj zagoreloj tintari ima nacrt o tome kako na najbrži i najefikasniji način vaspostaviti Vjel'ku Srbiju.

Mislim da se Dart Vejder pohvalio, a vrlo moguće da je i Mijak i takvi idioti. Pandan Urvanu, samo karikaturalnija verzija, bila bi možda Sofija, doktorka koja se ratu nije približila (ok, žena je, pa kao manje su šanse da bude ratna zločinuša), ali u svojoj zagoreloj tintari ima nacrt o tome kako na najbrži i najefikasniji način vaspostaviti Vjel'ku Srbiju.
Darth je inventar na HRHB forumu, Mijak je mislim krajišnik, koji je utekao.
Za Sophie ne znam, ne želim griješiti dušu, ali ako je doktorica, onda je trebala znati bolje, prije nego je opalila da svaka država ima pravo oduzeti državljanstvo kome god želi.

Ali OK, razjasnio sam joj da je državljanstvo ustavna kategorija, plus posprdno naglasio da jedina stvar koja danas svijetu treba je što više apatrida.

Što ja znam... ali Sophie se nakon što sam linkao Ustav Republike Srbije u vezi državljanstva (visoko osmo mjesto, ako se ne varam), priznala poraz i pomirljivo povukla, tako da nema smisla trpati je u isti koš s -U-rvanom Hroboanatolijskim.

Darth je inventar na HRHB forumu, Mijak je mislim krajišnik, koji je utekao.
Za Sophie ne znam, ne želim griješiti dušu, ali ako je doktorica, onda je trebala znati bolje, prije nego je opalila da svaka država ima pravo oduzeti državljanstvo kome god želi.

Ali OK, razjasnio sam joj da je državljanstvo ustavna kategorija, plus posprdno naglasio da jedina stvar koja danas svijetu treba je što više apatrida.

Što ja znam... ali Sophie se nakon što sam linkao Ustav Republike Srbije u vezi državljanstva (visoko osmo mjesto, ako se ne varam), priznala poraz i pomirljivo povukla, tako da nema smisla trpati je u isti koš s -U-rvanom Hroboanatolijskim.
Urvan je imao zanimljive upise, na temama nevezanim za politiku, književnost recimo, čak bih se zakleo da je neki književni kritičar.

Naime, ja njega zamišljam kao Pravaša, starog kova, onog uz doba Starčevića - hrvatski nacionalist koji, ako mora da bira između Jugoslavije i NDH, ipak će za manje zlo smatrati drugu opciju.

Back