Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.767
Jesam u idućem postu, opet me cenzuriralo.šta si digao frku
napišeš pro.se **vanje
i mirna Bačka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam u idućem postu, opet me cenzuriralo.šta si digao frku
napišeš pro.se **vanje
i mirna Bačka
Tamo sam dobio trajni u roku minute nakon otvaranja teme.Ana.rs ti je u tom fazonu, međutim tu postoji jedna bitna prednost u odnosu na Križu, a to je da tema ne digresira, tako da ako sam došao čitati o Pejotlu, sva je prilika da će se učesnici na temi držati zadatog pojma.
Šta si otvorioTamo sam dobio trajni u roku minute nakon otvaranja teme.
Ne šalim se.
Napišem ti kasnije, moram na ručak, čujemo se.Šta si otvorio
Haha, a realno, nije taj forum za tebe, to je kao da u The View pozoveš Pirsa MorganaOtvorio sam temu pod naslovom koji je otprilike glasio: "Nemam kud, a džukeletina smrdi da sve štipa za oči"
Znači obratio sam se forumašicama za mišljenje, napisao da sam na proslavi u firmi upoznao jednu kolegicu, staru curu od 40 godina, mršavicu koja je sama u kutu ispijala vodku i blaga je alkoholičarka.
Kliknuli smo i tobože počeli neku švalersku vezu.
Nedugo nakon, ja u firmi dao otkaz i uzeo otpremninu zbog toga što mi se otvorila nova poslovna prilika, međutim, sve je odgođeno za nekih pola godine, tako da mi je bilo u interesu naći stan koji neću morati plaćati, pa sam uselio švalerki.
Problem je bio taj što ona ima džukelu, a ja ih organski ne mogu smisliti.
Pokušao sam to prikriti, prvi put mi je čak i pošlo za rukom, ali samo zbog toga što sam se uzbudio.
Ona se kao igrala s džukeletinom i nije oprala ruke, prišla mi i taman da je upozorim, kada mi ona tim rukama zgrabila kitu i strpala je u usta. Tu sam procijenio da bi bilo više štete nego koristi ukazati na pranje ruku.
Međutim, idući put je mazila džukeletinu i nakon toga je bez pranja ruku počela mijesiti kiflice, tu sam pukao i pitao je kako to može raditi.
Red svađe, red suza i priča tako završava u pat poziciji, posvađani smo, ona je otišla na posao, dok ja ležim na kauču i kontempliram kako se riješiti džukeletine koja mi toliko smrdi da štipa za oči, a da me opet ne izbaci iz stana, dok ne počnem raditi.
@момоа sine... one tamo forumašice valjda čekaju zapete kao puška, dežuraju 356/7/24...
Kad je to u minuti osulo paljbu - stoko, crkni, umri, gnjido, luđaku... kao Cakana kada bi mi na Autophagia profil znala poslati specijalni PM kao što samo ona zna.
Odjednom tema nestala, a meni javlja trajni ban.
Ja se tu bio naso s jednom curom anbicioznom pravnicomKad odem na anu.rs osjećam se kao kad sa sestrom odem u DM
Vidis na moj profil ova cura sto je napisala da su mi glupe fore. Ona je blejala I na krstu I na anuKad odem na anu.rs osjećam se kao kad sa sestrom odem u DM
Koja? LinkujVidis na moj profil ova cura sto je napisala da su mi glupe fore. Ona je blejala I na krstu I na anu
Lozila se na neko vezivanje banovan joj profilKoja? Linkuj
Moram da kažem da si ti ovde u pravu. Životinjama nije mesto u stanovima s ljudima. Vlasnici uopšte ne kapiraju koliko to smrdi jer su oguglali.Otvorio sam temu pod naslovom koji je otprilike glasio: "Nemam kud, a džukeletina smrdi da sve štipa za oči"
Znači obratio sam se forumašicama za mišljenje, napisao da sam na proslavi u firmi upoznao jednu kolegicu, staru curu od 40 godina, mršavicu koja je sama u kutu ispijala vodku i blaga je alkoholičarka.
Kliknuli smo i tobože počeli neku švalersku vezu.
Nedugo nakon, ja u firmi dao otkaz i uzeo otpremninu zbog toga što mi se otvorila nova poslovna prilika, međutim, sve je odgođeno za nekih pola godine, tako da mi je bilo u interesu naći stan koji neću morati plaćati, pa sam uselio švalerki.
Problem je bio taj što ona ima džukelu, a ja ih organski ne mogu smisliti.
Pokušao sam to prikriti, prvi put mi je čak i pošlo za rukom, ali samo zbog toga što sam se uzbudio.
Ona se kao igrala s džukeletinom i nije oprala ruke, prišla mi i taman da je upozorim, kada mi ona tim rukama zgrabila kitu i strpala je u usta. Tu sam procijenio da bi bilo više štete nego koristi ukazati na pranje ruku.
Međutim, idući put je mazila džukeletinu i nakon toga je bez pranja ruku počela mijesiti kiflice, tu sam pukao i pitao je kako to može raditi.
Red svađe, red suza i priča tako završava u pat poziciji, posvađani smo, ona je otišla na posao, dok ja ležim na kauču i kontempliram kako se riješiti džukeletine koja mi toliko smrdi da štipa za oči, a da me opet ne izbaci iz stana, dok ne počnem raditi.
@момоа sine... one tamo forumašice valjda čekaju zapete kao puška, dežuraju 356/7/24...
Kad je to u minuti osulo paljbu - stoko, crkni, umri, gnjido, luđaku... kao Cakana kada bi mi na Autophagia profil znala poslati specijalni PM kao što samo ona zna.
Odjednom tema nestala, a meni javlja trajni ban.
PikmiMoram da kažem da si ti ovde u pravu. Životinjama nije mesto u stanovima s ljudima. Vlasnici uopšte ne kapiraju koliko to smrdi jer su oguglali.
ja sam u manjini,
ili bar mačku
ko je toKako vam deluje Zidni? Meni se čini zabavnom osobom
Ne al cu poceti