pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.999
Zezaš?Pustio sam brkove osećam se ko ćetnićki vojvoda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zezaš?Pustio sam brkove osećam se ko ćetnićki vojvoda
NeZezaš?

Samo brke?
Ma da nešto kao...sprdnjaSamo brke?

Da sam muškarac i ja bih. Ozbiljno.Ma da nešto kao...sprdnja
Uf, ovo je još više gej, što nije ništa loše naravno
Ma kakvi breUf, ovo je još više gej, što nije ništa loše naravno
Što ti se točno gleda?Šaljite mi linkove imbd dobrih filmova treba mi da zaspem
Brate dobar film, nebitno žanr, samo da nije mjuzikl ili nešto dijaboličnoŠto ti se točno gleda?
lost in translation <3Brate dobar film, nebitno žanr, samo da nije mjuzikl ili nešto dijabolično
E davno sam gledao, baš kad je izašao, mislim da mi se svideo tad. Ima neki vajb Gone Girl-a malo.
Ne mogu to..to sam na silu gledao zbog KZJ..kasama bio mala beba takorećilost in translation <3
To je Nonin i moj omiljeni
Uf to mi ide na kuraĉ, a i onaj Jake mi se ne čini baš kao neki glumacE davno sam gledao, baš kad je izašao, mislim da mi se svideo tad. Ima neki vajb Gone Girl-a malo.
Onako msm može..sine kako me kasapi ovaj autokorekorVoliš li Vudija Alena?
Pa eto, nešto od njegaNakon msm može
Pa daj nešto da je preko 8 imbd sunce mu poljubimPa eto, nešto od njega
Nisam pogledao film da je preko 8 od 2014. fazonPa daj nešto da je preko 8 imbd sunce mu poljubim
Ma gledacu Dzejka oca mu jeɓem.Meni su westerni plezir povodom kojeg se osjećam krivim, do dan danas

Htedoh da dam lajk za Đejka, a onda se spustim na drugi deo postaMa gledacu Dzejka oca mu jeɓem.
Nego, jel zvuči uznemiravajuće ako ja kažem da ona trampova unuka ima potencijal da izraste u vrh ribu.
Stari sam tipa 12-13 god