adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.309
A ne, to je homage slavnoj Jaguarki, isto kao i termin moid i sl.Kspiram se da ti se ovo m omaklo u brzopletosti.
Jer ne bi valjda napisala nešto tako neduhovito (da zanemarimo što je odvratno)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, to je homage slavnoj Jaguarki, isto kao i termin moid i sl.Kspiram se da ti se ovo m omaklo u brzopletosti.
Jer ne bi valjda napisala nešto tako neduhovito (da zanemarimo što je odvratno)
Dobro. Neću više da te napinjem tim teškim pitanjima.Pa sa svakom pjersonom je dinamika drugačija, sa Ligijem recimo nebo je granica, sa ostalima uglavnom postoji neki okvir, ali unutar njega imaš potpunu slobodu. Znaš onu iritantnu frazu "Set your boundaries", totie to.

Ma samo cepaj :snishodljivi:Dobro. Neću više da te napinjem tim teškim pitanjima.
Nastavite opušteno da ćaskate
Za sad
Verovatno si podsvesno htela samo da iskuliraš likaVečeras ti izgubim omiljenu majicu.
Izlazim nešto više puta skini se /obuci se i valjda se zakači za jaknu kad sam zgrabila. I idem i nekoliko ljudi počne da se komeša i prilazi mi lik s majicom. Ja kažem, a ne nije moja.
Jeste moja bila.
Ali njega nije bilo kad sam se vratila.![]()
ma nekako je bilo čudno, ja sam tuda prošla i u povratku mi se više njih obratilo valjda su videli kad je ispala....Verovatno si podsvesno htela samo da iskuliraš lika
A nije poenta samo ja da cepam dok ti vrdaš pazeći na solidarnost.Ma samo cepaj :snishodljivi:
Jesu, čak i fizički ličimo, što ne ide u prilog ni njima ni namama nekako je bilo čudno, ja sam tuda prošla i u povratku mi se više njih obratilo valjda su videli kad je ispala....
....nego i Gruzini mi se kao i Turci stalno obraćaju na svom jezikui jako su nekako neposredni...baš dosta podsećaju na nas u Srbiji, mislim da je ovo najsličnija zemlja nama u kojoj sam bila a da nije Balkan
Pa postavila si mi opće pitanje, pa sam tako i odgovorio. Ako te interesuje koje su granice koje se u razgovoru s Nonom ne smiju preći, pitaj.A nije poenta samo ja da cepam dok ti vrdaš pazeći na solidarnost.
(plus ni grinka da lupiš).
Ipak stajem.
Prepuštam te Noninim dogodovštinama.
Ne može se na dve strane
Naravno da sam mislila na opšte ali ipak uslovne, hipotetičke situacije.Pa postavila si mi opće pitanje, pa sam tako i odgovorio. Ako te interesuje koje su granice koje se u razgovoru s Nonom ne smiju preći, pitaj.
Koje sad žene, da mi je znati.Ne oduvijek, ali prestalo me doticati. Sad što ove žene misle drugačije, to ti opet vidi šnjima, biće da nisu svedočile mojim svetlim trenucima s tobom.
Ipak, evo.Pa postavila si mi opće pitanje, pa sam tako i odgovorio. Ako te interesuje koje su granice koje se u razgovoru s Nonom ne smiju preći, pitaj.
Brojni komentarišu nešto slično.da se kladimo da se niko neće vratiti u Siriju
Pogledajte prilog 1654958
HočuIpak, evo.
Recimo, da li smeš da kažeš svojoj drugarici da je preterala sa reakcijom prema meni. (Ok, u PP- u) Nemoj samo reći da nisi ispratio i razumeo ako ona nije (mada sam sigurna da jeste i da je ignor pokušaj izlazak iz gluposti u koju je sebe uvalila nepotrebno besnom reakcijom usled nerazumevanja reči drugog ljudskog bića (mene)) Da li je to izdaja, nelojalnost, nesolidarnist prema njoj ili naprotiv, prijateljski savet i nadasve pravičan savet.
Nebeski narod itd.nebo je granica
Toliko je sve konfuzno tamo da čovek ne zna ni koju stranu da zauzme, čak mi ni tvoje pozicioniranje na stranu Asada ne pomaže ovaj put da se automatski kontra opredelim.Brojni komentarišu nešto slično.
Pogledajte prilog 1654987
Mislim, tvojih moralnih principa radi.

Već sam vidio prvu turu poređanih hrišćana uza zid, a to je popriličan kontrast u odnosu na one slike proslave Božića iz Alepa, pa nije ni čudo što nisam uz glavosječe.Toliko je sve konfuzno tamo da čovek ne zna ni koju stranu da zauzme, čak mi ni tvoje pozicioniranje na stranu Asada ne pomaže ovaj put da se automatski kontra opredelim.

Ne može Islam ne biti zlo, to je neka moja premisa. Sad samo gledam kakvi će biti spram Izraela, da l bi im možda više odgovarao slabi Asad ili neka "liberalnija" frakcija pobunjenika.Već sam vidio prvu turu poređanih hrišćana uza zid, a to je popriličan kontrast u odnosu na one slike proslave Božića iz Alepa, pa nije ni čudo što nisam uz glavosječe.
Nona i LuleKoje sad žene, da mi je znati.
Ali ok, vidjeću već.
sa crniša na gorišajedna Kanađanka bukirala kartu za Poljsku
who's gonna tell hersa crniša na goriša