- Poruka
- 55.085
Мени сте бескрајно занимљиви, штета што ретко налетим да испратим драму.Ligi i ja (wink wink) povukli nogu za ljubavne okršaje na temilici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени сте бескрајно занимљиви, штета што ретко налетим да испратим драму.Ligi i ja (wink wink) povukli nogu za ljubavne okršaje na temilici
Definitivno si među retkima, ovde nas nazvaše romkinjama.Мени сте бескрајно занимљиви, штета што ретко налетим да испратим драму.
Možda si zaspao na zrnu graška2sata sam prilegao, imao sam košmare nenormalne
Nisam ja crvenkapaMožda si zaspao na zrnu graška

Ahahahahcrvenkapa
Мало је особа које цене квалитетну расправу, а код вас је напето али на бритиш нивоу, мада има примесе толстојевског одржавања нивоа..Definitivno si među retkima, ovde nas nazvaše romkinjama.
Sad si me bacila u rebus: da li je moje nesoju njemu ili njegovo splačino ljudska meni više britiš ili tolstoj?Мало је особа које цене квалитетну расправу, а код вас је напето али на бритиш нивоу, мада има примесе толстојевског одржавања нивоа..
Тако некако![]()
I to je jakoIli moje bacaču djece pod dinamit
Па, то ти је онај мали искорак из тоталне пристојности која је монотона.Sad si me bacila u rebus: da li je moje nesoju njemu ili njegovo splačino ljudska meni više britiš ili tolstoj?
Е сад, ово ми вуче на Ремарка ( шта он бешеIli moje bacaču djece pod dinamit
)
једна солидна драмаOduvek sam slutila da je njegova rusofilija tek jedan lordovski pozerajје лиги бацио на лордовско, апсурд ал мени тако делује.
Na zapadu ništa novoЕ сад, ово ми вуче на Ремарка ( шта он беше)
Националност? Швабурина?Na zapadu ništa novo
Osnabrück, nije Švaba al je ŠvaboНационалност? Швабурина?
Da, Ario je komunnjara kao Tolst, a Ligi je monarhistТвоје је више толстојевско док је лиги бацио на лордовско, апсурд ал мени тако делује.
Spisatelj (Trijumfalna Kapija)Е сад, ово ми вуче на Ремарка ( шта он беше)
Ама знам, чуш знам ишчитала ама не знам од којија је, род му нисам запамтилаSpisatelj (Trijumfalna Kapija)
Čudno mi da nema romantičnih vibracija između None i njegaDa, Ario je komunnjara kao Tolst, a Ligi je monarhist