Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
nema meni šta da pomaže na ignoru mi je a i ti ćeš sadEvo i Napokon će da ti pomogne, nacrtao se u pravi čas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema meni šta da pomaže na ignoru mi je a i ti ćeš sadEvo i Napokon će da ti pomogne, nacrtao se u pravi čas.
Hehe, jeste, ponovila sam foru.Lule kao Nikol Kidman u Before I go to sleep

Ne to, nego ti se pri prelasku na novu stranicu briše memorija, kao njojHehe, jeste, ponovila sam foru.
Ali realno tema ti je bila dan mrmota dok me Adelaide nije pozvala da joj udahnem dušu.
![]()
Meni niko nije na ignoru.nema meni šta da pomaže na ignoru mi je a i ti ćeš sad

that escalated quicklynema meni šta da pomaže na ignoru mi je a i ti ćeš sad
Jedino ako su blesavida se kladimo da se niko neće vratiti u Siriju
Aha, da, u pravu si. Zaboravila samNe to, nego ti se pri prelasku na novu stranicu briše memorija, kao njoj

Mrzim to, a posebno je iritantno ako si moid, onda moras da sklonis ako si normalanSad mi ti se neka devojka ne pomeri ni malo na trotoaru, ono ide po sredini, i šta ču, morao sam da očešem zid etc
Gajila sam zmiju u njedrima etcHehe, jeste, ponovila sam foru.
Ali realno tema ti je bila dan mrmota dok me Adelaide nije pozvala da joj udahnem dušu.
![]()
Da je tema bila dan mrmota? Pa i je', ali i u danu mrmota se sa svakim ponavljanjem ipak nešto novo desiAha, da, u pravu si. Zaboravila sam
A ono drugo, m
Oki, oki, neću da te stavljam između dve vatre.
Ti mi odgovoriš a onda Nona ne izdrži pa mora da virka svaki čas.
Nešto je ljuta bila, verujem da nije namerno, imala je mrki pogledMrzim to, a posebno je iritantno ako si moid, onda moras da sklonis ako si normalan
Uh, ovo je bilo surovo brzopletoGajila sam zmiju u njedrima etc![]()
Da je tema bila dan mrmota? Pa i je', ali i u danu mrmota se sa svakim ponavljanjem ipak nešto novo desi![]()
Sad je bitno ko je prvi. Nebitno, lepo od njih.A čekaj, nije li te baš Nona pozvala, tj tagovala?

Toliko (mojih) kvalitetnih postova i Adelaide lupi srcište Noninom razrešenju lične situacije.
Nona i ja delimo izvesnu dozu rišpekta prema azijskim despotijama, a i ti si, čini mi se, rekla da si levičmarka.Kakva solidarnost.
Ode u Omiljene
Aki kad ode/vrati se iz Njemačke
Pa sa svakom pjersonom je dinamika drugačija, sa Ligijem recimo nebo je granica, sa ostalima uglavnom postoji neki okvir, ali unutar njega imaš potpunu slobodu. Znaš onu iritantnu frazu "Set your boundaries", totie to.Sad je bitno ko je prvi. Nebitno, lepo od njih.
Ali ne dugujem im zato besmislenu apsolutnu lojalnost.
Pa neka sam i sмија
Šta ti misliš o tome. I sam si optužen za izdaju.
Gde je granica, šta ne smeš da kažeš (ne računam uvrede i tako to), u kakvom kontekstu?
Kspiram se da ti se ovo m omaklo u brzopletosti.Nona i ja delimo izvesnu dozu rišpekta prema azijskim despotijama, a i ti si, čini mi se, rekla da si levičmarka.