adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.309
Uh, kako je on apelabilan, ljudi!Apelovao sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, kako je on apelabilan, ljudi!Apelovao sam
Mada, valjda postoji opcija da se izbrisani postovi vrate?Uh, kako je on apelabilan, ljudi!
Aahahahha, obožavam ovaj deo kad se kao praviš glup pa misliš da će neko da vrati postove koji krše pravilnik tj. vređanja.Mada, valjda postoji opcija da se izbrisani postovi vrate?
Hoćemo li da zajedno budemo apelabilni, sad kada znamo da ni ti ni ja nemamo ništa protiv da se vrate?
Ali ni ti ni ja tada nismo kažnjeni, čak si se i ti u prvi mah pobunila što je bilo šta obrisano.Aahahahha, obožavam ovaj deo kad se kao praviš glup pa misliš da će neko da vrati postove koji krše pravilnik tj. vređanja.
Zavisi na sta mislis. Ako je rec o onoj mojoj temi na psidzi, na celom pdf moderatorka brise spam, imam milion njenih obavestenja. Ali pokusaj, imas moj amin.Ali ni ti ni ja tada nismo kažnjeni, čak si se i ti u prvi mah pobunila što je bilo šta obrisano.
Možda je bilo gadno (nekome!), ali nije vrijeđalo.
Nisi mene citirala, dakle moglo je biti upućeno bilo kome, možda čak nije ni upućeno nekome, već samo isječak iz neke knjige.
Mislim da imamo dobru osnovu da se žalimo!
evo skrinsotuj joj da sam saglasna.Ali moramo zajedno.
Ma kakva tvoja tema, to je od skoro, tu i nije bilo nekog vrijeđanja, običan spam.Zavisi na sta mislis. Ako je rec o onoj mojoj temi na psidzi, na celom pdf moderatorka brise spam, imam milion njenih obavestenja. Ali pokusaj, imas moj amin.
Sad više nije tako dosadna...
Šta su ti uradili od teme, momo
Pa da, ko u CiganmaliSad više nije tako dosadna...
Znaš kako je ranije bilo, 20ak ljudi, a svako različitu dijagnozu ima, na dnevnom nivou su se svađali na krv i nož. Kao da imaš domaćinstvo koje obuhvata tri generacije i svi žive u jednoj sobi.
Šta su ti uradili od teme, momo
Slobodno sto se mene tice, ni tad nije bilo vredjanja sa moje straneMa kakva tvoja tema, to je od skoro, tu i nije bilo nekog vrijeđanja, običan spam.
Nego davno davno, kada si prvi put vrijeđala tuđu porodicu kao argument za...bilo šta.
ovo je neka rasisticka prozivka na racun crnogoracaKao da imaš domaćinstvo koje obuhvata tri generacije i svi žive u jednoj sobi.
Touché.Pa da, ko u Ciganmali
To ti kažem.Slobodno sto se mene tice, ni tad nije bilo vredjanja sa moje strane
Sasvim slučajno je ispalo, ali lepo se uklopilo. Kao onaj Finac što je Rusu održao civilizacijsku lekciju, ali mu istovremeno drago što može da ga podbode.ovo je neka rasisticka prozivka na racun crnogoraca![]()
Predivno. Nek se svađaju ljudi. Sve je bolje od forumske ljubaviZnaš kako je ranije bilo, 20ak ljudi, a svako različitu dijagnozu ima, na dnevnom nivou su se svađali na krv i nož. Kao da imaš domaćinstvo koje obuhvata tri generacije i svi žive u jednoj sobi.