adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.313
Aham, pomislih da si komentarisao čitanje.Pitala si me za pisanje, ne za čitanje.
Ali i čitanje mi solidni ide, kad već pitaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham, pomislih da si komentarisao čitanje.Pitala si me za pisanje, ne za čitanje.
Ali i čitanje mi solidni ide, kad već pitaš.
Pa zar ti isto nemaš Vukana?Ko je sad pa Vukan?
Vučić?
Inače često koristiš tu foru i sa drugim sagovornicima, da samouvjereno lupiš neku proizvoljnu tvrdnju, pa ako se ko upeca - upeca.Pa zar ti isto nemaš Vukana?
sta se ubedjujes sa njomInače često koristiš tu foru i sa drugim sagovornicima, da samouvjereno lupiš neku proizvoljnu tvrdnju, pa ako se ko upeca - upeca.
Fazon, imaš dojave na PP
E sad, na forumu ne mašem ni sa sopstvenim imenom, još manje sa nečijim drugim, ali ime po strani, ti pozdravljaš moje dijete?
Mnogo si bolesna.
Misliš onaj epitaf na kojem piše "moderator"? Pa dobio sam, ali to stoji samo dok si modMomoa, ako je istina da si bivši zeleni, zašto nisi dobio ovu drečavu lentu
Pritom si ostao pri istom nalogu.
Da, bio je to direktan prelaz iz jedne u drugu kategorijuMomo je posle modovanja završio (u grupi na internom četu moderatora) u kategoriji problemantični članovi aahahahaah.
dole je obelezen pojasom nevinostion je sad dole obeležen drugačije![]()
nas verovatno modovi vide sa crvenom lampicom pored imenaDa, bio je to direktan prelaz iz jedne u drugu kategoriju
mislila sam na interni podforum za modovedole je obelezen pojasom nevinosti
ah to ...mislila sam na interni podforum za modove
on je sad dole obeležen drugačije![]()
s Momom i sa mnom nikad aluzije nisu zegzualneah to ...
ja reko nesto seksualno
Ne ubjeđujem ništa, konstatujem samosta se ubedjujes sa njom
daj joj maljutku jednu i tjao
ja bi ti upucivao sehsualne insinuacije i aluzije i implikacije 24/6 (nedeljom ne bih)s Momom i sa mnom nikad aluzije nisu zegzualne
ja velim maljutka je za njih maika maraja !Ne ubjeđujem ništa, konstatujem samo![]()
njena tangentalna osa solar pleksus cakre korespondira sa njegovom dignutom obrvomja osećam neku se*ualnu tenziju između Ligamenta i Ario
Vukan, nego šta.Inače često koristiš tu foru i sa drugim sagovornicima, da samouvjereno lupiš neku proizvoljnu tvrdnju, pa ako se ko upeca - upeca.
Fazon, imaš dojave na PP
E sad, na forumu ne mašem ni sa sopstvenim imenom, još manje sa nečijim drugim, ali ime po strani, ti pozdravljaš moje dijete?
Mnogo si bolesna.