Kafić Bife Doris

Meni je npr. kod Nemaca fantastično što oni tim opsesivnim razvrstavanjem smeća peru savest što koriste dizel motore. Naravno, kad bih ovo napisala na njihovom subredditu, dobila bih milion downvotes. Dobiila sam brdo daunvotova što sam rekla ribi da joj možda opada kosa jer je voda tvrda.
Kao Nosfe kad je rekao Francuzima da bi ponekad mogli stati pod tuš. Karma ode u minus.

Tako se i Ameri hvale kako štede, ništa ne bacaju, a svaki član porodice ima najmanje jedan auto, plus jedan ekstra. Zimi nalože klimu na 25 °C, leti rashlade na 17.
Ali bitno je da oNi rEcikLiRajU i ŠtEDe.
Mislim, nisu krivi što imaju standard da im se može ali ono... bar se osvestite i ne kenyajte.
Pri čemu je auto dimenzija kamiona.

Imala sam nekoliko cimerki iz Amerike i zaista su najveći proizvođači smeća. Naime, imaju veliku kupovnu moć i samo gomilaju gluposti. Imala sam anksiozni napad od jedne molila sam je bar da ne pravi gomile sa garderobom na podu. Štroke

Gaza je zgazena, poslednji trzaj je bio onaj Sinvarov iz fotelje. Sad više nema ni oružja koje će dolazit preko Sirije iz Irana, tako da je i Hezbo najebao. Kod Rusije, međutim, situacija nije tako sjajna.
Zgažena u smislu topografskog ravnanja zemlje jeste, ali u smislu kraja rata - nije.

A ovamo sve završeno, mir već nastupio, dizalice na ulicama, noge se klate.

Kod Rusije je situacija ista, jedino što su možda stvarno prihvatili da ne mogu da se jebavaju na više frontova kao da su neka globalna sila, ali makar onda mogu da zgaze to što im je u lokalu.

Ako imaju muda naravno (vidjeti prvi paragraf).

Pluton u vodoliji je počeo jako sa svojom magijom

Padaće kao kruške

Screenshot_20241208-231640-750.png

Jeste kad svaki član vozi auto 5- godina star. x8 mlrd. I onda ti oni drže neke lekcije.
Bila je ona tema, koja ste vrsta internacionalca, i zapravo nema opcije anglofil, što bih ja najviše i bio, makar što se kulture tiče, i to bih možda i odabrao prije genetske rusofilije samo kada bi, ne prestali, smanjili ono najbanalnije moguće licemjerstvo.

To me baš smara.

Bila je ona tema, koja ste vrsta internacionalca, i zapravo nema opcije anglofil, što bih ja najviše i bio, makar što se kulture tiče, i to bih možda i odabrao prije genetske rusofilije samo kada bi, ne prestali, smanjili ono najbanalnije moguće licemjerstvo.

To me baš smara.
Fazon je što su ti Ameri jedan pošten svet.
Ali ne vide dalje od nosa.
I to ume da iritira.

Imala sam nekoliko cimerki iz Amerike i zaista su najveći proizvođači smeća. Naime, imaju veliku kupovnu moć i samo gomilaju gluposti. Imala sam anksiozni napad od jedne molila sam je bar da ne pravi gomile sa garderobom na podu. Štroke
😂
Generatori.
Ali ovo za temperaturu i štednju plastične folije se ne zaebavam.

Fazon je što su ti Ameri jedan pošten svet.
Ali ne vide dalje od nosa.
I to ume da iritira.
Nesumnjivo.
Ovo rodbine što imam u SAD-u, svi govore o toj Help my fellow American kulturi, ali su ih decenije i decenije dobrog života i tog pogleda do vrha nosa dovele do toga da mnogo dobrih stvari poprimi drugačiji, mnogo gori oblik, a o spoljnoj politici i da ne govorim.

Back