adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.313
Pa eto plastika npr. To se izvozi u razne Gane ovog sveta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto plastika npr. To se izvozi u razne Gane ovog sveta.
Kao Nosfe kad je rekao Francuzima da bi ponekad mogli stati pod tuš. Karma ode u minus.Meni je npr. kod Nemaca fantastično što oni tim opsesivnim razvrstavanjem smeća peru savest što koriste dizel motore. Naravno, kad bih ovo napisala na njihovom subredditu, dobila bih milion downvotes. Dobiila sam brdo daunvotova što sam rekla ribi da joj možda opada kosa jer je voda tvrda.
prećerao sa prasetinom u vreme posta, dijafragma se podigla
Pa nisam ja Rus lol
Pri čemu je auto dimenzija kamiona.Tako se i Ameri hvale kako štede, ništa ne bacaju, a svaki član porodice ima najmanje jedan auto, plus jedan ekstra. Zimi nalože klimu na 25 °C, leti rashlade na 17.
Ali bitno je da oNi rEcikLiRajU i ŠtEDe.
Mislim, nisu krivi što imaju standard da im se može ali ono... bar se osvestite i ne kenyajte.
Gde si, pet prozivki ispustih, držiš me u neizvesnosti kao AsadPa nisam ja Rus lol
Iha, kobno će biti neko pragnje izgleda.
Đe je sad jedan Lončar da se nađe pri ruciIha, kobno će biti neko pragnje izgleda.
Ahahahahahaha koja blamčina jbtŽIV JE ASAD, STIGAO U MOSKVU!
Jbg, nije sve tako sjajno
Islamska garda je Rusima održala lekciju šta je specijalna vojna operacija.Ahahahahahaha koja blamčina jbt
Pregledam stare spise o borbi protiv Turaka, pošto se Erdogan nameračio.Gde si, pet prozivki ispustih, držiš me u neizvesnosti kao Asad
Bolje reći, Erdogan je još jednom preveslao Putina kao majmuna.Islamska garda je Rusima održala lekciju šta je specijalna vojna operacija.
Ali jeste malo čudno zar ne, ovi kozojebi za sedam dana pregaziše Siriju, Izrael ne može Gazu evo već godinu dana.Islamska garda je Rusima održala lekciju šta je specijalna vojna operacija.
Gaza je zgazena, poslednji trzaj je bio onaj Sinvarov iz fotelje. Sad više nema ni oružja koje će dolazit preko Sirije iz Irana, tako da je i Hezbo najebao. Kod Rusije, međutim, situacija nije tako sjajna.Ali jeste malo čudno zar ne, ovi kozojebi za sedam dana pregaziše Siriju, Izrael ne može Gazu evo već godinu dana.
Jeste kad svaki član vozi auto 5- godina star. x8 mlrd. I onda ti oni drže neke lekcije.Pri čemu je auto dimenzija kamiona.
Zgažena u smislu topografskog ravnanja zemlje jeste, ali u smislu kraja rata - nije.Gaza je zgazena, poslednji trzaj je bio onaj Sinvarov iz fotelje. Sad više nema ni oružja koje će dolazit preko Sirije iz Irana, tako da je i Hezbo najebao. Kod Rusije, međutim, situacija nije tako sjajna.
Bila je ona tema, koja ste vrsta internacionalca, i zapravo nema opcije anglofil, što bih ja najviše i bio, makar što se kulture tiče, i to bih možda i odabrao prije genetske rusofilije samo kada bi, ne prestali, smanjili ono najbanalnije moguće licemjerstvo.Jeste kad svaki član vozi auto 5- godina star. x8 mlrd. I onda ti oni drže neke lekcije.
Fazon je što su ti Ameri jedan pošten svet.Bila je ona tema, koja ste vrsta internacionalca, i zapravo nema opcije anglofil, što bih ja najviše i bio, makar što se kulture tiče, i to bih možda i odabrao prije genetske rusofilije samo kada bi, ne prestali, smanjili ono najbanalnije moguće licemjerstvo.
To me baš smara.
Da..Fazon je što su ti Ameri jedan pošten svet.
Ali ne vide dalje od nosa.
I to ume da iritira.

Imala sam nekoliko cimerki iz Amerike i zaista su najveći proizvođači smeća. Naime, imaju veliku kupovnu moć i samo gomilaju gluposti. Imala sam anksiozni napad od jedne molila sam je bar da ne pravi gomile sa garderobom na podu. Štroke
Običan američki građanin.
Nesumnjivo.Fazon je što su ti Ameri jedan pošten svet.
Ali ne vide dalje od nosa.
I to ume da iritira.