Kafić Bife Doris

što je najgore ja ne mislim da je šejmovanje
mislim da oni zaista misle da treba da podele sa svetom njihove civilizacijske domete i da smo svi mi debili koji nismo čuli da se smeće jel' te razdvaja
Da, ali mislim da im je drago, imajući u vidu trenutačnu političku situaciju, što mogu dodatno da nagaze dotičnog, pored toga što će ga zarazit civiliziranim vrijednostima

Neka energiju oko razvrstavanja smeća preusmjere na suzdržavanje od seksualnog uznemiravanja svega što se kreće, i sve super.
Kajsa: dobar je Amhed, neće on
Ahmed:
Screenshot_20241208_011216_Instagram.jpg

Tako se i Ameri hvale kako štede, ništa ne bacaju, a svaki član porodice ima najmanje jedan auto, plus jedan ekstra. Zimi nalože klimu na 25 °C, leti rashlade na 17.
Ali bitno je da oNi rEcikLiRajU i ŠtEDe.
Mislim, nisu krivi što imaju standard da im se može ali ono... bar se osvestite i ne kenyajte.

Tako se i Ameri hvale kako štede, ništa ne bacaju, a svaki član porodice ima najmanje jedan auto, plus jedan ekstra. Zimi nalože klimu na 25 °C, leti rashlade na 17.
Ali bitno je da oNi rEcikLiRajU i ŠtEDe.
Mislim, nisu krivi što imaju standard da im se može ali ono... bar se osvestite i ne kenyajte.
Ako ih ne spase Dikaprio koji se ne tušira, neće ništa

Meni je npr. kod Nemaca fantastično što oni tim opsesivnim razvrstavanjem smeća peru savest što koriste dizel motore. Naravno, kad bih ovo napisala na njihovom subredditu, dobila bih milion downvotes. Dobiila sam brdo daunvotova što sam rekla ribi da joj možda opada kosa jer je voda tvrda.

Back