Kafić Bife Doris

mislim da ovde tema postaje komplikovanija

Ceo nordijski svrt je poprilično civilizovan i muškarci su High T i imaju nižu stopu nasilja nad ženama od recimo low life Avganistanaca kojima je prosečna visina 168cm derfor nizak testosteron.

Alfa u civilizovanom okruženju će izrasti u empatičniju, kulturniju, nežniju individu od najženstvenijeg Talibana.
Nije poređenje među alfama različitih kultura, to je jasno da će se civilizovaniji Nordijski alfa kontrolisati, tj. bolje kanalisati svoj testosteronski potencijal. A i vaspitanje tu ima ključnu ulogu.

Nego među Alfama i nealfama u istoj kulturnoj sredini.
imaju jak ego- čak i kad se trude da budu korektni.

Nije poređenje među alfama različitih kultura, to je jasno da će se civilizovaniji Nordijski alfa kontrolisati, tj. bolje kanalisati svoj testosteronski potencijal. A i vaspitanje tu ima ključnu ulogu.

Nego među Alfama i nealfama u istoj kulturnoj sredini.
imaju jak ego- čak i kad se trude da budu korektni.
Pa da, a i ponašaju se kao (ne)aktivni vulkan, nikad ne znaš kad će eksplodirati etc

Vjosa Osmani prisutna na otvaranja Notr Dama, a šta je sa našim predsednikom
1733596295605.jpeg

U pravu je Stugoc, mlade muškarce (15-20) treba batinati. Gledam neka dva bizgova problematičnog hoda, u šuškavcima, oko 17, samo čekaš da se pokače s nekim čičom od 80. Razmišljam kakav bi merak bio napraviti im preraspodelu unutarnjih organa.

Ali sve češće viđamo naslove poput "14 mladića razbili lobanju sredovečnom slučajnom prolazniku". Mislim, u redu je ako sečeš glavu nekog navijaču protivničkog tima, podjednako problematičnom kao i ti, ali nemoj random ljude da petljaš u to.
Odavno se mora korigovati minimum godina za ozbiljne sankcije, to stoji.
Meni sa 14 godina zaista nije ni na kraj pameti bila mogućnost da ubijem nekog, ni u razgovoru.

Back