adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.329
ženama.muškarci su ipak golo sranje u poređenju sa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ženama.muškarci su ipak golo sranje u poređenju sa
To ti je kao da biraš između različitih nijansi smeđeLow testosterone muškarci su ipak golo sranje u poređenju sa high testosterone. Change my mind.
Promaših predlog, naravno!Man sollte keine Doktorarbeit aus dem Thema machen.
Nisi.Promaših predlog, naravno!
ma bila napisala auf
Samo me izignorišešNemojte ovde njemački vižbat
U suštini većina pravih alfi su normalci u RL.To ti je kao da biraš između različitih nijansi smeđe
Da, low T su lukavi govnari, ali i high T su samo donekle normalci, a onda te odvale od batina kad im dođe žuta minuta, pošto veći T često podrazumeva i slabiju mogućnost samokontrole.U suštini većina pravih alfi su normalci u RL.
Low life/low testosterone tipovi su gori po žene jer ih sažaljevaš i dragi su ti a zajebu te dok si rekao keks.
Da ja u suštini imam strah od hight T jer sam ja zajebana kad sam u žutoj minuti i ne bih mogla da budem s nekim koga se plašim da može da me fizički povredi. Moj tata je bio low testosterone, nikad nije podigao ton na mene.Da, low T su lukavi govnari, ali i high T su samo donekle normalci, a onda te odvale od batina kad im dođe žuta minuta, pošto veći T često podrazumeva i slabiju mogućnost samokontrole.
Mada, ne znam šta bi bili primeri za low T i high T po tvom mišljeniju.
Pa ne znam, ti sad navodiš izuzetak među alfama, kao Dvejn Džonson ili Džon Sina, i ti "Dudes for Harris" alfe. Međutim to nije realan uzorak čini mi se, alfa ti neće biti miran kao bubica i ćutati kad mu odbrusiš jer 'zna se ko je glavni ukući bolan', tako da ne verujem da biste bili kompatibilni i sl.Da ja u suštini imam strah od hight T jer sam ja zajebana kad sam u žutoj minuti i ne bih mogla da budem s nekim koga se plašim da može da me fizički povredi. Moj tata je bio low testosterone, nikad nije podigao ton na mene.
Što se tiče primera. Recimo Alex Hormozi mi je primer Alfe. Možda je skemer ali ima jedan klip o Lejli, to mu je žena, i to je bukvalno idealan odnos prema vezama. Tip je jako odan, lojalan etc.
Low T je pomenuti Šapiro
Pretpostavila sam da je čet ali mislila sam da je neka fora kako te vidi na forumuNe bi bilo loše da imamo na forumu ask me anything sekciju
To možeš na blogu kaoNe bi bilo loše da imamo na forumu ask me anything sekciju
pa šta znam jednu moju rođaku je lemao low T, sitniji od njePa ne znam, ti sad navodiš izuzetak među alfama, kao Dvejn Džonson ili Džon Sina, i ti "Dudes for Harris" alfe. Međutim to nije realan uzorak čini mi se, alfa ti neće biti miran kao bubica i ćutati kad mu odbrusiš jer 'zna se ko je glavni ukući bolan', tako da ne verujem da biste bili kompatibilni i sl.
Slažem se za Shapira, ali imaš i celu gej populaciju koja je low T, a to su najbolji moidi, skoro kao žene. Evo sad ti stan izdajem, želim da naglasim 'samo ženama i pjederima' a ne znam kako da to upakujem da ne bude diskriminatorno prema bilom muškarcu.
mislim da ovde tema postaje komplikovanijaAlfe imaju i nižu emotivnu inteligenciju, čitaj - bahati su, čak i kad usvoje kulturne norme
Problem kod te vrste Low T je što ne žele sebi da priznaju da su to. Njih su lemali u školi, imaju brdo kompleksa zaostalih iz tog vremena, ali umesto da su ih lečili i prepoznali problem, identifikovali su se sa zlostavljačem kao sa uzorom na kojeg se treba ugledati. Tako da, ponekad se desi da su bete mnogo žešča govna od alfija, baš zbog tog nepremostivog jaza između želje da budu alfa i objektivne nemogućnosti za to. kod alfe ti je bar što u izlogu to i u radnji etc.pa šta znam jednu moju rođaku je lemao low T, sitniji od nje
Ček, misliš u pozitivnom ili negativnom smislu?Ali imaš taj tip ljudi kao recimo Sergej Ćetković .......
pa pozitivnom, šta mu fali duša od čovekaČek, misliš u pozitivnom ili negativnom smislu?