момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.233
Jel ti to opet neki kompa sa forum.-u-To ti je Vuksijev (Cro_čvarak) rođak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to opet neki kompa sa forum.-u-To ti je Vuksijev (Cro_čvarak) rođak.

Šta si rekomi vlaji
Znamo se još s Forum.-U-, ali i s jednog malog foruma gdje smo prešli nakon što smo migrirali.Jel ti to opet neki kompa sa forum.-u-
3/4 vlaj, 1/4 bodul.Šta si reko
postaješ normalanBaš čitam, koliko sam tada bio ekstremniji u rasizmu, stvarno iz godine u godinu postajem sve gori.
Ju, nisam to znala3/4 vlaj, 1/4 bodul.
To mi je genetika.
DekadencijaBaš čitam, koliko sam tada bio ekstremniji u rasizmu, stvarno iz godine u godinu postajem sve gori.
@момоа mi je nedavno napisao da ipak još postoji tračak svjetlosti u dubini moje tamne duše.postaješ normalan
Ne mogu sad ćitat, je l si ti ovaj što ima Vjekoslava na avataru ili on?Znamo se još s Forum.-U-, ali i s jednog malog foruma gdje smo prešli nakon što smo migrirali.
Nego, pogle što mi je jednom davno spačku složio.
Pa da, moji su svi iz Dalmacije.Ju, nisam to znala
Ja sam s Vjekoslavom, registrirao se samo da ga pozdravim.Ne mogu sad ćitat, je l si ti ovaj što ima Vjekoslava na avataru ili on?
Da si čistokrvni kroat, ne bi bio tolki rasistaPa da, moji su svi iz Dalmacije.
Hrvace, okolica Drniša i otok Ugljan.
Jezik pregrizla nesrećo, da Dalmoši krenu kopati po podrijetlu, čega bi se sve našlo.Da si čistokrvni kroat, ne bi bio tolki rasista![]()
Znala sam jednu nacionalistkinju iz Bola, preziva se Šćepanovićčega bi se sve našlo.
Aka Momo naš Ujka etcJugo naš Srba

A u ku*ac
Nono, vidi Idu
Ajme mini, skupiše se autošoveniOdnit će vas lipi đava!![]()
"Ljubavi, moraš kakat da mama snimi govance za stori"A u ku*ac