Kafić Bife Doris

U suštini većina pravih alfi su normalci u RL.

Low life/low testosterone tipovi su gori po žene jer ih sažaljevaš i dragi su ti a zajebu te dok si rekao keks.
Da, low T su lukavi govnari, ali i high T su samo donekle normalci, a onda te odvale od batina kad im dođe žuta minuta, pošto veći T često podrazumeva i slabiju mogućnost samokontrole.

Mada, ne znam šta bi bili primeri za low T i high T po tvom mišljeniju.

Da, low T su lukavi govnari, ali i high T su samo donekle normalci, a onda te odvale od batina kad im dođe žuta minuta, pošto veći T često podrazumeva i slabiju mogućnost samokontrole.

Mada, ne znam šta bi bili primeri za low T i high T po tvom mišljeniju.
Da ja u suštini imam strah od hight T jer sam ja zajebana kad sam u žutoj minuti i ne bih mogla da budem s nekim koga se plašim da može da me fizički povredi. Moj tata je bio low testosterone, nikad nije podigao ton na mene.

Što se tiče primera. Recimo Alex Hormozi mi je primer Alfe. Možda je skemer ali ima jedan klip o Lejli, to mu je žena, i to je bukvalno idealan odnos prema vezama. Tip je jako odan, lojalan etc.

Low T je pomenuti Šapiro

Da ja u suštini imam strah od hight T jer sam ja zajebana kad sam u žutoj minuti i ne bih mogla da budem s nekim koga se plašim da može da me fizički povredi. Moj tata je bio low testosterone, nikad nije podigao ton na mene.

Što se tiče primera. Recimo Alex Hormozi mi je primer Alfe. Možda je skemer ali ima jedan klip o Lejli, to mu je žena, i to je bukvalno idealan odnos prema vezama. Tip je jako odan, lojalan etc.

Low T je pomenuti Šapiro
Pa ne znam, ti sad navodiš izuzetak među alfama, kao Dvejn Džonson ili Džon Sina, i ti "Dudes for Harris" alfe. Međutim to nije realan uzorak čini mi se, alfa ti neće biti miran kao bubica i ćutati kad mu odbrusiš jer 'zna se ko je glavni ukući bolan', tako da ne verujem da biste bili kompatibilni i sl.

Slažem se za Shapira, ali imaš i celu gej populaciju koja je low T, a to su najbolji moidi, skoro kao žene. Evo sad ti stan izdajem, želim da naglasim 'samo ženama i pjederima' a ne znam kako da to upakujem da ne bude diskriminatorno prema bilom muškarcu.

Pa ne znam, ti sad navodiš izuzetak među alfama, kao Dvejn Džonson ili Džon Sina, i ti "Dudes for Harris" alfe. Međutim to nije realan uzorak čini mi se, alfa ti neće biti miran kao bubica i ćutati kad mu odbrusiš jer 'zna se ko je glavni ukući bolan', tako da ne verujem da biste bili kompatibilni i sl.

Slažem se za Shapira, ali imaš i celu gej populaciju koja je low T, a to su najbolji moidi, skoro kao žene. Evo sad ti stan izdajem, želim da naglasim 'samo ženama i pjederima' a ne znam kako da to upakujem da ne bude diskriminatorno prema bilom muškarcu.
pa šta znam jednu moju rođaku je lemao low T, sitniji od nje

Alfe imaju i nižu emotivnu inteligenciju, čitaj - bahati su, čak i kad usvoje kulturne norme
mislim da ovde tema postaje komplikovanija

Ceo nordijski svrt je poprilično civilizovan i muškarci su High T i imaju nižu stopu nasilja nad ženama od recimo low life Avganistanaca kojima je prosečna visina 168cm derfor nizak testosteron.

Alfa u civilizovanom okruženju će izrasti u empatičniju, kulturniju, nežniju individu od najženstvenijeg Talibana.

pa šta znam jednu moju rođaku je lemao low T, sitniji od nje
Problem kod te vrste Low T je što ne žele sebi da priznaju da su to. Njih su lemali u školi, imaju brdo kompleksa zaostalih iz tog vremena, ali umesto da su ih lečili i prepoznali problem, identifikovali su se sa zlostavljačem kao sa uzorom na kojeg se treba ugledati. Tako da, ponekad se desi da su bete mnogo žešča govna od alfija, baš zbog tog nepremostivog jaza između želje da budu alfa i objektivne nemogućnosti za to. kod alfe ti je bar što u izlogu to i u radnji etc.

Back