adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.317
Ovo ti mene očekuje kao zabava vikendom, mili moji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajcev je iz BiHjek ligament onaj dobri covek izbosne ili je to bio zajcev ili su bili obadojica
Ligamjent ti je iz Montenegrajek ligament onaj dobri covek izbosne ili je to bio zajcev ili su bili obadojica
iz prcnjaLigamjent ti je iz Montenegra
ne znam ne secam se, ali eto doznah sadaNegde sa Cetinja, šta znamiz prcnjane znam ne secam se, ali eto doznah sada
Iz mog ugla asertivnost nije da se izbegne konflikt nego da se izraze mišljenja i osećanja.Jel to neki stručan termin? Nalazim samo asertivnost, a to sam naučila da je pozitivno u konfliktnim situacijama.
Pa da, da kažeš šta hoćeš ali na nekonfliktan način. Svako može toliko, u suprotnom niko ne bi bio sposoban da radi, npr.Iz mog ugla asertivnost nije da se izbegne konflikt nego da se izraze mišljenja i osećanja.
Samo nemoj opet vaginu u spojer da stavljaš (mislim ako si onaj koji mislim da jesi)Au ja ne znam nista..ne znam spoiler da stavim..vidi se da se nisam hvatao ovoga bas dugo.
ne secam se da sam to radio...msm da su neke urbane legende u pitanjuSamo nemoj opet vaginu u spojer da stavljaš (mislim ako si onaj koji mislim da jesi)

Kako se zove?Gledam neki južnokorejski film, mole se pre seksa
Peppermint CandyKako se zove?
Pa...Pa da, da kažeš šta hoćeš ali na nekonfliktan način. Svako može toliko, u suprotnom niko ne bi bio sposoban da radi, npr.
Ovde smo persone (otuda taj što kažeš atipičan odgovor Noni od strane mene), a ne znam koliko te persone odgovaraju nama u reali![]()
Samo da dodam da ovo za psihopate jeste dosta uobičajena šala, i ja Nonu oslovljavam tako od milja.Pa...
Akcenat je na to da - kažeš. Podrazumeva se da nećeš da psuješ, vređaš, vičeš, izvrćeš, rugaš se...
I da kažeš na vreme.
To da li će izazvati konflikt zavisi i od sagovornika i nije više moja stvar.
Kul mačak.Jeste. Trpi da ga gnjave, dugo opominje repom. Neće napolje osim na prozor.![]()

Nisam videla to. Mnogo se ištancovalo, ne mogu da ispratim.Samo da dodam da ovo za psihopate jeste dosta uobičajena šala, i ja Nonu oslovljavam tako od milja.

Da, neuobičajeno za standarni tumbleweedNisam videla to. Mnogo se ištancovalo, ne mogu da ispratim.
Šta je sad bilo???Ario jebachu maleni![]()
Kako smo ih zvali beše?Gledam sad ove divne rafaelo kuglice:
Pogledajte prilog 1650378
Pa da se podsetimo Jeleninih:
Pogledajte prilog 1650379
NIsta nistaŠta je sad bilo???

Joj ne znam, izgledaju kao kamiljeKako smo ih zvali beše?