Kafić Bife Doris

Pa...
Akcenat je na to da - kažeš. Podrazumeva se da nećeš da psuješ, vređaš, vičeš, izvrćeš, rugaš se...
I da kažeš na vreme.
To da li će izazvati konflikt zavisi i od sagovornika i nije više moja stvar.

Što je negde i odgovor na pitanje @Nona2,
Imam jedno pitanje, odgovorite iskreno:
Da li se nekada pitate da li vaše ponašanje nekog vređa, da li biste nešto promenili kod sebe?

važno pitanje
Ne pitam se jer sam kroz vaspitanje i životna iskustva već utvrdila šta bi čoveka moglo da povredi. Nemam strpljenja da se pored toga još preispitujem da li se neko uvredio. Ok, ipak se ponekad zapitam da li sam dobro reagovala u nekoj situaciji i kažem sebi da bih mogla da promenim, ali ko ga hebe, ni ti drugi nisu bili cvećke, naprotiv.

Ne pitam se jer sam kroz vaspitanje i životna iskustva već utvrdila šta bi čoveka moglo da povredi. Nemam strpljenja da se pored toga još preispitujem da li se neko uvredio. Ok, ipak se ponekad zapitam da li sam dobro reagovala u nekoj situaciji i kažem sebi da bih mogla da promenim, ali ko ga hebe, ni ti drugi nisu bili cvećke, naprotiv.
polu-narcisoidnost✅

Probao sam sve ove instagramske stvari kod maćke, ali mi ništa nije uspelo. Ne znam da l su to sve fejk snimci ili je moja maćka najveći smarač u povesti.
zašto jednostavno ne kupite plišane igračke
Sdni je galasa za Trampa stoga joj je mesto ovde i njoj i njima obadvema
sydney-sweeney-bikini.gif
kako je ispala ovde velika u realnosti ima 123cm

Back