момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.208
Probao sam sve ove instagramske stvari kod maćke, ali mi ništa nije uspelo. Ne znam da l su to sve fejk snimci ili je moja maćka najveći smarač u povesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa...
Akcenat je na to da - kažeš. Podrazumeva se da nećeš da psuješ, vređaš, vičeš, izvrćeš, rugaš se...
I da kažeš na vreme.
To da li će izazvati konflikt zavisi i od sagovornika i nije više moja stvar.
Ne pitam se jer sam kroz vaspitanje i životna iskustva već utvrdila šta bi čoveka moglo da povredi. Nemam strpljenja da se pored toga još preispitujem da li se neko uvredio. Ok, ipak se ponekad zapitam da li sam dobro reagovala u nekoj situaciji i kažem sebi da bih mogla da promenim, ali ko ga hebe, ni ti drugi nisu bili cvećke, naprotiv.Imam jedno pitanje, odgovorite iskreno:
Da li se nekada pitate da li vaše ponašanje nekog vređa, da li biste nešto promenili kod sebe?
važno pitanje
polu-narcisoidnostNe pitam se jer sam kroz vaspitanje i životna iskustva već utvrdila šta bi čoveka moglo da povredi. Nemam strpljenja da se pored toga još preispitujem da li se neko uvredio. Ok, ipak se ponekad zapitam da li sam dobro reagovala u nekoj situaciji i kažem sebi da bih mogla da promenim, ali ko ga hebe, ni ti drugi nisu bili cvećke, naprotiv.
zašto jednostavno ne kupite plišane igračkeProbao sam sve ove instagramske stvari kod maćke, ali mi ništa nije uspelo. Ne znam da l su to sve fejk snimci ili je moja maćka najveći smarač u povesti.
kako je ispala ovde velika u realnosti ima 123cmSdni je galasa za Trampa stoga joj je mesto ovde i njoj i njima obadvema
![]()
Površan & pogrešan zaključakpolu-narcisoidnost![]()
U startu mi se nije dopadalaSdni je galasa za Trampa stoga joj je mesto ovde i njoj i njima obadvema
![]()
Pa kupujemo, al imamo i maćkezašto jednostavno ne kupite plišane igračke
tako kaže doktor, da ljudi koji odmah odgovore da nema potrebe da se preispitaju i imaju otpor prema preispitivanju suPovršan & pogrešan zaključak
Ma nemojtako kaže doktor, da ljudi koji odmah odgovore da nema potrebe da se preispitaju i imaju otpor prema preispitivanju su![]()

Igračke su za decu.zašto jednostavno ne kupite plišane igračke
zavisi o kakvim igrackama govorimoIgračke su za decu.

Plišanim.zavisi o kakvim igrackama govorimo![]()
BolesnoMa, danas nista nije sigurno
![]()
Slazem se, i dalje mi nije jasno msm kako zasto koji **** zasto bi neko..maBolesno
Upristoji se, poplašićeš nam ovo malo gostiju (Lule) koji dolaze u kafićSlazem se, i dalje mi nije jasno msm kako zasto koji **** zasto bi neko..ma
Ne znam, ranije nisu dolazili ti plisani..vremena se menjajuUpristoji se, poplašićeš nam ovo malo gostiju (Lule) koji dolaze u kafić

HeheMms nije da je bitno
Ahahah ne ne...

Slutim da ti izbor avatara ne donosi prednost in this contextAhahah ne ne...![]()
Lol...pa malo profuram 1 do 2 moje slike, posle necu vise...ponasam se klasicno klosaski, znam.Slutim da ti izbor avatara ne donosi prednost in this context![]()
Ti ne stariš već 15 godina, svaka čast!moje slike
Sta znam, samo dobijam na muzevnosti...starim kao vino takoreci.Ti ne stariš već 15 godina, svaka čast!