adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.415
Odbila odmahHoćeš prihvatit?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odbila odmahHoćeš prihvatit?
InteresantnoSviđa mi se kako Ivan rešeta u poslednje vreme, banovani Scott Isle i Branko Lori, trajno.
Kod njega je dobro što je algoritam, pa kad mu daš neoboriv dokaz, crno na belo, uglavnom će postupiti pravično. Kod Taba je suprotno.Interesantno
Cuj prijatnu neko ti iebe sve zivo i mrtvo I inboxprijatnu atmosferu i timski rad
Samo piva I kondoma imam u zalihu I tako Ce I ostatiPjesho, kupuješ li zalihe joda i vc papira?
Znaci sad je mogu na ignorePaula dala ostavku. Zato su me dakle vrbovali![]()
Zadjelovala mi kao sponza s neku pricu muskarac mora ovo mora ono itdZašto bi Paulu na ignor, to je najasertivnija osoba koju poznan
Paula je super, profa na faksu, naravno da će imat neke kriterijume da muškarac mora ovo i ono etcZadjelovala mi kao sponza s neku pricu muskarac mora ovo mora ono itd
Ne bih znala, nisam nikad bila modom a i nikada necuZnaci sad je mogu na ignore
Hipoteticko pitanje ako te ne daj boze sad stavim na ignore I nakon postanes modom dal ostanes na ignore IL se to ponosto tvojim ststusom moda
Zasto bi mene na ignor, to se ne pitasZašto bi Paulu na ignor, to je najasertivnija osoba koju poznan
Odavno doduse ne odavno ali nedavno Sam izaso iz te matrice udovaljavanja tudjim kriterijumima takoda not my cup of teaPaula je super, profa na faksu, naravno da će imat neke kriterijume da muškarac mora ovo i ono etc
Ma hipoteticki posto si potencijalnim modomZasto bi mene na ignor, to se ne pitas
Nisam, bila sam ponudjena samo!Ma hipoteticki posto si potencijalnim modom
Pa ni za mene ga nisam pitao iskrZasto bi mene na ignor, to se ne pitas
Ne bih znala, nisam nikad bila modom a i nikada necu
Druzio si se previse sa eurus ona mi je iritantnaPa ni za mene ga nisam pitao iskr
Sto ti ona iritantna? Najpametnija osoba koja je hodala ovim dunjalukomDruzio si se previse sa eurus ona mi je iritantna
Od Eurus svakako možeš mnogo intelektualno da profitiraš, nevezano za to šta misliš o karakteru.Druzio si se previse sa eurus ona mi je iritantna
Pa neke stvari nisu bile ok na Biksiju mislim da ćeš se složiti sa mnom,Mene je Nona fistovala sa još 30 ljudi u grupnom četu tamo, i dalje sam istraumiran

Neću! Ja san ono za šta se Mask izdaje da jeste, a zapravo nije (****** je banovao Denira bukv ni zvog čega)Pa neke stvari nisu bile ok na Biksiju mislim da ćeš se složiti sa mnom,
samo sam i ja u medjuvremenu prešla na tamnu stranu problematičnih članova![]()
Jel se ona bila kacila nesto sa barbarom....Barbara mi je ipak draza mada I ona ima tu spiku muskarac moraOd Eurus svakako možeš mnogo intelektualno da profitiraš, nevezano za to šta misliš o karakteru.
Nadobudna...Sto ti ona iritantna? Najpametnija osoba koja je hodala ovim dunjalukom