adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.286
Kažu oslobodiće se tona azbesta u vazduh od rušenja Jugoslavije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene ostavila sinoc cura nije lakoUglavnom da, ali ovo sad se tiče isključivo jedne teme.
to ne zvuči kao dobra vestKažu oslobodiće se tona azbesta u vazduh od rušenja Jugoslavije
Uspeo si da nađeš novu vezu i raskineš u roku od nedelju dana?I mene ostavila sinoc cura nije lako
A imala neka dobra osim kad odes u sumuto ne zvuči kao dobra vest
Još jedan razlog da što manje izlazim iz stanato ne zvuči kao dobra vest
Ja upozno je u Bg sad kad Sam bio 2 Dana bili zajedno onda na fonu pocela nesto se gadno tripovati I sinoc usled neke iskonstruisane price s njene strane raskidUspeo si da nađeš novu vezu i raskineš u roku od nedelju dana?
treba da kupiš neku crvenu, drvenu vikendicu, kao sav normalan šved.A imala neka dobra osim kad odes u sumu
Kapiram da se to najmi na tipa 99 godina Ili manje ima tih malih slatkih u kamping naselja iskreno nicega vise mi ni ne trebatreba da kupiš neku crvenu, drvenu vikendicu, kao sav normalan šved.
Al pre bi nekoga brutalnoga kampera pa gde me put nanesetreba da kupiš neku crvenu, drvenu vikendicu, kao sav normalan šved.
njih kao da vodi KPKKapiram da se to najmi na tipa 99 godina Ili manje ima tih malih slatkih u kamping naselja iskreno nicega vise mi ni ne treba
Svratiš da pomogneš Kajsi da bere jagode pa te puste sa prespavaš u Ambaru, pa nastaviš put sutradan. Je l si gledao The Straight Story?Al pre bi nekoga brutalnoga kampera pa gde me put nanese
Nitko ni ne znam ko je ovde na vlast ,bar ne od nasih...njih kao da vodi KPK
Noup....davidis mogo bi se raspisati za te komune...kanim se posjetiti KristijanijuSvratiš da pomogneš Kajsi da bere jagode pa te puste sa prespavaš u Ambaru, pa nastaviš put sutradan. Je l si gledao The Straight Story?
Baci sliku da vidim šta je?Noup....davidis mogo bi se raspisati za te komune...kanim se posjetiti Kristijaniju
A u Kopenhagen ona komuna samoproglasena republikaBaci sliku da vidim šta je?
Oni hipici kao? Koje su sanse da tu dobiješ azil, 0A u Kopenhagen ona komuna samoproglasena republika
Pa neka vrsta anarhista...teske ne moze se ni fotkati unutraOni hipici kao? Koje su sanse da tu dobiješ azil, 0
Pa kako misliš da upadneš tamoPa neka vrsta anarhista...teske ne moze se ni fotkati unutra
Moze poseta Al ne zadrzavanjePa kako misliš da upadneš tamo
ObećavaČortanovcima
Aha, mislio sam da hoćeš da se učlanišMoze poseta Al ne zadrzavanje