Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Rusija je zaista imala dobar potencijal da bude kul država do pre par godina.........i ja sam verovala u njih
....ali ja sam verovala i u Šapića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i u parandilovićaRusija je zaista imala dobar potencijal da bude kul država do pre par godina.........i ja sam verovala u njih
u njega verujem još uveki u parandilovića

Jednog dana će i on biti potpisan fontom 9u njega verujem još uvek![]()
Evo naso Sam modela htio bi je izvajato ovako nekakoTo je krupni plan, sve pikselizovano i nošta se ne vidi.
A hoćete li imati modela ili kako?
Imali ljubavi ubtebe nicega bez ljubaviJa sam shvatila da ipak volim život više nego što ga ne volim. Bila sam baš na mračnom mestu tokom godine, ali nekako sam se izvukla. Ključ je učenje stranog jezika.
Ybemo previse posla oko obixnoga suicidaAli nade ima, u Švicarskoj od nedavno postoji način da se bezbolno umre, možda po prvi put u povesti čovečanstva. Mislim da postoji u još nekim zemljama, ali nisam siguran.
Plan je sledeći: dobijanje domovnice -> selidba u Švicu -> dobijanje švicarske domovnice -> kapsula
Šta je to, školjka?Evo naso Sam modela htio bi je izvajato ovako nekako
Da, najveći strah mi je da na tom putu do kapsule i sam ne zavolim život.Ybemo previse posla oko obixnoga suicida
Jasta je vadzajna I jeste kao skoljka samo sto nemamo 3d uvid kad joj se priblizimoŠta je to, školjka?
Namracilo se jest Al tako ti je vecom polovicom godine odjePrestanite da mračite
Kad vec pominjes toga puta Evo danas malo se bavio historijskom rastom svedaDa, najveći strah mi je da na tom putu do kapsule i sam ne zavolim život.
Baci nam crtež kad završišJasta je vadzajna I jeste kao skoljka samo sto nemamo 3d uvid kad joj se priblizimo
Kako lep jezikKad vec pominjes toga puta Evo danas malo se bavio historijskom rastom sveda
Da, ona zauvek treba da ostane u šeširu profesora Koste VujićaImam neku nelagodu svaki put kad vidim Slobodu Mićalović kako pokušava da bude entuzijastična kad nešto reklamira.
Asocira me da je mogla reklamirat usisivace sloboda kakav bi to markentiski potez bioImam neku nelagodu svaki put kad vidim Slobodu Mićalović kako pokušava da bude entuzijastična kad nešto reklamira.
Ima ima, ali nije uvek dovoljnoImali ljubavi ubtebe nicega bez ljubavi
Anikada dovoljno al nesto je ni nemaIma ima, ali nije uvek dovoljno
Ja mislio to otvaraju po moderatoorsku duznostSenseija izgleda ostavila žena ili nešto, u zadnje vreme samo m-ž teme, ko je bolji, ko je jači, ko može duže da izdrži pod vodom etc
u zadnje vreme: zadnjih 20 godinaSenseija izgleda ostavila žena ili nešto, u zadnje vreme samo m-ž teme, ko je bolji, ko je jači, ko može duže da izdrži pod vodom etc
Uglavnom da, ali ovo sad se tiče isključivo jedne teme.Ja mislio to otvaraju po moderatoorsku duznost