момоа
Stara legenda
- Poruka
- 76.764
Kako se zove film u kojem Bata Životinjka obori avion puškom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa koji je?*nije ni Most*
pa ne znam, jedno je kad gledamo spolja a drugo kad se nađemo tamoNaravno da je vredna odlaska! Pa nisam polagala nemački zato što mislim da ne vredi
Ali nije lagano.
Ne znam!pa koji je?
ĆaoVozdra raja
Sta je sada Ovo I tko je Doris
I dje je picax
To je fan tas ti cno. Baci fotku da vidimo, kad završiš.Idem sjutra na radionicu crtanja vulve
Evo gledam fotke sta me cekaTo je fan tas ti cno. Baci fotku da vidimo, kad završiš.
Moraš da se prerušiš u ženu, tj našminkaš onako, da ne ispadneš neki kriper. Mada, ako te provale da si nosilac XY-a bit će još gore nego da se nisi ni šminkao.Evo gledam fotke sta me ceka
Jos me se nije naucilo da se sminkam jeste jednom jedna forumasica Al Sam zaboravio...a u pravu si definitivno ce biti creep Al racunam na mondijalisticko meyrosexualni princip cele stvariMoraš da se prerušiš u ženu, tj našminkaš onako, da ne ispadneš neki kriper. Mada, ako te provale da si nosilac XY-a bit će još gore nego da se nisi ni šminkao.
Ja sam ri recitovao vaginini monologe u sebi, to je najdalje što sam otišal.Jos me se nije naucilo da se sminkam jeste jednom jedna forumasica Al Sam zaboravio...a u pravu si definitivno ce biti creep Al racunam na mondijalisticko meyrosexualni princip cele stvari
Šta hvali, bolje čku nego portret sumornio gospode
skupe se ljudi i slikaju **čku
svašta danas rade mladi