adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.370
Sad ti gledam neki dokumentarac o državnom doping sistemu u DDR, je zi vo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa te rekorde brkatih žena će srušiti za nekih 500 godina, ako i tada.Sad ti gledam neki dokumentarac o državnom doping sistemu u DDR, je zi vo
Strasno jePa te rekorde brkatih žena će srušiti za nekih 500 godina, ako i tada.
A sad ti je Jos gore prico je Duci o svemu tomuSad ti gledam neki dokumentarac o državnom doping sistemu u DDR, je zi vo
Ostao ti rep opetDjes kolega
A sad ti je Jos gore prico je Duci o svemu tomu
Tedoh pozdravit stugotsa jos jucerOstao ti rep opet
ja više ne znam da li su to ljudi svuda takviNaiđem na neki klipić gde Rusi upadaju kolima u neku reku i niko nikakvu reakciju nije ispustio, samo je jedan od likova rekao "dodaj mi dokumente da se ne pokvase". Kaže neki čovik u komentarima "živeo sam u Ruslandu, oni pokazivanje emocija smatraju besmislenim traćenjem vremena". Bukvalno najbolji opis te jaruge.

Pa da. Ne vredi da se opterećuješ time, nekima od nas treba više negovanja sebe.onaj ko hoće da učini nešto dobro učiniće
Pa pozoves hitnu I sacekasja više ne znam da li su to ljudi svuda takvi
neki dan prolazim lik leži na trotoaru oko oka krvavo, ne znam jel spava ili je u besvesnom stanju- niko ništa, evo i sad imam neku nelagodu što nisam nešto uradila a opet ne znam..
u drugoj sam državi ne znam jezikPa pozoves hitnu I sacekas

Pa na engleski...ja bio stao praviti pauzu u voznji I Koji sekund proso otvar mi Lik vrata I vice help help stao kolima tu blizu Al ne moze do parkinga poslje mi bilo krivo stonse ne vratih malo u rikverc da ga slepamu drugoj sam državi ne znam jezik![]()
Da, i ja okrenem glavu, nabijem slušalice i ubrzam korak kad vidim takve scene. Totalna suprotnost od Sidarte Gautame etc.ja više ne znam da li su to ljudi svuda takvi
neki dan prolazim lik leži na trotoaru oko oka krvavo, ne znam jel spava ili je u besvesnom stanju- niko ništa, evo i sad imam neku nelagodu što nisam nešto uradila a opet ne znam..
A da sve dok ti ne budes taj iz te scene onda Tek ide prst na celoDa, i ja okrenem glavu, nabijem slušalice i ubrzam korak kad vidim takve scene. Totalna suprotnost od Sidarte Gautame etc.
Pogledajte prilog 1653809
Dešavalo mi se, zbog prirode zdravstvenih problema, da se skoro onesvestim u javnom prostoru nekoliko puta, i kad god mi pozli uvek gledam da se sklonim u neki ćošak gde nema nikog, da ne stavlje ljude u moralnu dilemu.A da sve dok ti ne budes taj iz te scene onda Tek ide prst na celo
Podseti me na onu scenu kad zaposlenog kome nije dobro kriju u ormanu dok rukovodioc ne izadjeDešavalo mi se, zbog prirode zdravstvenih problema, da se skoro onesvestim u javnom prostoru nekoliko puta, i kad god mi pozli uvek gledam da se sklonim u neki ćošak gde nema nikog, da ne stavlje ljude u moralnu dilemu.
Koji je to film?Podseti me na onu scenu kad zaposlenog kome nije dobro kriju u ormanu dok rukovodioc ne izadje
Neki domaci mislim da je u tu scenu marko nikolicKoji je to film?
Jao znam taj film, ono kad vređaju ženu pa ona zapisuje ko joj je šta rekao. Šta sam ja gledao jbt.Mislim da je dnevnik uvreda
Da brte cuvena 1993a posle se ona smrzne negde napoljuJao znam taj film, ono kad vređaju ženu pa ona zapisuje ko joj je šta rekao. Šta sam ja gledao jbt.
Kad čeka za lebac u reduDa brte cuvena 1993a posle se ona smrzne negde napolju