prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.161
Varje dag arbajtKako ide Švedska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Varje dag arbajtKako ide Švedska
Bar nisi u SorabistanuVarje dag arbajt
Sirbistanu....a ja jest to nekom utjehomBar nisi u Sorabistanu
Jel si našao neku vacker kvinnaSirbistanu....a ja jest to nekom utjehom
Svedkinju jok zaglavljen sam glede toga u istocni blokJel si našao neku vacker kvinna
Dobro, bitno da nisi u nesvrstani zaglavljenSvedkinju jok zaglavljen sam glede toga u istocni blok
Brte nikad nisam znao sa afrikanerke I azijatke prosto su mi kao neka druga vrstaDobro, bitno da nisi u nesvrstani zaglavljen
Južnokorejke su lepe i negovane, imaju iq130 i šišaju se na ćelavo. Jery si čuo za onaj pokret 4b movementBrte nikad nisam znao sa afrikanerke I azijatke prosto su mi kao neka druga vrsta
Njih se slabo vidja u rasejanje a I ne mogu nikako napravit razliku medju njih I kineskinja a isto tipa sjeverna korejaJužnokorejke su lepe i negovane, imaju iq130 i šišaju se na ćelavo. Jery si čuo za onaj pokret 4b movement
To je zato što nisi gledao korejske/kineske/japanske filmove. S-korejke su manje odnegovane i zapuštenije jer su sirotilja, iako verovatno isto izgledaju.Njih se slabo vidja u rasejanje a I ne mogu nikako napravit razliku medju njih I kineskinja a isto tipa sjeverna koreja
Vidimja I tu ce biti upliv afrike radi stabilisanja populacijeTo je zato što nisi gledao korejske/kineske/japanske filmove. S-korejke su manje odnegovane i zapuštenije jer su sirotilja, iako verovatno isto izgledaju.
U Južnoj Koreji ti je najmanja stopa nataliteta po metru kvadratnom, žene se tamo ne zajebavaju.
South Korea has the lowest birth rate in the world, with a recent rise to 0.75 children per woman in 2024, after a long period of decline. While this increase is a positive sign, the rate remains far below the 2.1 needed for a stable population.
DobarPriča se da i ovde stižu neki Ganci etc
Znači imate lepo vremeKuku, sjutra jutarnja 8 stepeni, moraću i jaknu da obučem
Ne žalim se, jedino što posle na 21 moram da vučem i jaknu i duks u rancuZnači imate lepo vreme
Kapiram da je kod Pjeshovanija još boljeNe žalim se, jedino što posle na 21 moram da vučem i jaknu i duks u rancu
Lako je tebe odje ce pasti do nule izgledamiKuku, sjutra jutarnja 8 stepeni, moraću i jaknu da obučem
Ubi me vjetar danas pokuso prosetat na kej urniso meKapiram da je kod Pjeshovanija još bolje
Šta san rekaoLako je tebe odje ce pasti do nule izgledami
Kupali se neki entuzijasti Ali ja nisam tajŠta san rekao
Da, ovi moji Kajsijanci zarone u bljuzgavicu, kad led krene da se topiKupali se neki entuzijasti Ali ja nisam taj