SeverZapad
Poznat
- Poruka
- 7.327
Stalno nešto kontra meneJbg, žrtvuj se sad malo za rusku stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno nešto kontra meneJbg, žrtvuj se sad malo za rusku stvar
Ća znam, ovo stvarno izgleda kao neka Blejkova slika sa primesama Veličkovića
Pogledajte prilog 1669598
Ne tog Veličkovića
Ne tog Veličkovića
ovo će Tihi okačiti tik pored sveca kojeg slavi i goblena Kosovke DevojkeĆa znam, ovo stvarno izgleda kao neka Blejkova slika sa primesama Veličkovića
Pogledajte prilog 1669598
A obojica Trampovi glasači, crnac motivisan mržnjom prema ženama, a ovaj mržnjom prema crncima
prizvaces EmocijuPogledajte prilog 1669624svet ide u ovom smeru
Proverio sam, tamo gde mene zanima nema nikakvih problema

Davno, ali sjećam se da mi i nije bio nešto.
Oćemo li konačni videti momou makar i kroz optikum AI tehnologijeSad ću da promptujem AI da mi generiše sliku na kojoj sam ja, hrvatski vatrogasni dragovoljac, koji spasavam Majli Sajrus iz plamena
Sad ću da promptujem AI da mi generiše sliku na kojoj sam ja, hrvatski vatrogasni dragovoljac, koji spasavam Majli Sajrus iz plamena
Haha fantastično. Koji alat koristiš?
Haha fantastično. Koji alat koristiš?
Nije fora da je i ona u kockicama, ali ajde
Evo nekako sam skrpio pričuТко ту спасава ткога, асти госпе
bacaj ga u vatru lezeciPriča je sledeća: Majli se prijavi u odred hrvatskih dragovoljaca, da zajedno sa hrabrim bojovnicima spasava svoje sugrađane. Međutim, nakon što se skoro ugušila od smoga u pokušaju da spase pudlicu Seta Rogena, hrabri ex domobran a sadašnji vatrogasac Momoa bez razmišljanja odlučuje da se baci u vatru da spasi svoju kolegicu
Zgodno si apgrejdovao damzel in distres situaciju, no u osnovu je to i dalje žanr Ajvanho romanse.Priča je sledeća: Majli se prijavi u odred hrvatskih dragovoljaca, da zajedno sa hrabrim bojovnicima spasava svoje sugrađane. Međutim, nakon što se skoro ugušila od smoga u pokušaju da spase pudlicu Seta Rogena, hrabri ex domobran a sadašnji vatrogasac Momoa bez razmišljanja odlučuje da se baci u vatru da spasi svoju kolegicu