Kafić Bife Doris

Screenshot_20241229-004213-212.png

A ova Kekin, priča kako je imala težak život i kao toliko je bilo teško da mama nije imala para za krem, već je morala da melje bademe/lešnike kod kuće i pravi domaći.

Nivo delusional: Vračar historikal
Već gledam kako će se moja sinovica za 30ak godina kandidirat za kancelarku Njemačke i pričati kako je imala teško djetinjstvo u Srbiji, što će Njemcima biti dovoljno za par krokodilskih, ne pominjuć da je išla na Dominikanu sa 0.5 godina etc

Znači Arkan je avangardno anticipirao šta će bit popularno kroz 20 godina na Garnijer i Sefora bilbordima. Šta ti je genij, Kiprani nisu svesni šta imaju.
Ne volim te teorije zavjere, tj. logičnije mi je da je dio njegove duše tražio i prešao u potomka potencijalnog ratnog zločinca porijeklom iz Crne Gore, što se kasnije manifestovalo kroz šuškavac na sajmu knjiga i vrelim pogledima ka ćelavim ženama.

Jasno je da je u pitanju samo mali dio velike duše Željka Ražnatovića Arkana.

Ne volim te teorije zavjere, tj. logičnije mi je da je dio njegove duše tražio i prešao u potomka potencijalnog ratnog zločinca porijeklom iz Crne Gore, što se kasnije manifestovalo kroz šuškavac na sajmu knjiga i vrelim pogledima ka ćelavim ženama.

Jasno je da je u pitanju samo mali dio velike duše Željka Ražnatovića Arkana.
Nažalost, ovde prisutni ljubitelj ćelavica je već bio stariji todler kada je Željkova duša otišla na Kipar pa se nije mogal reinkarnirat u njega.

Back