adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.290
To je sigurica. Sa mlekom nisam probala.nutela plazma
koja budala je dodala mleko u plazmu, vidim i to postoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sigurica. Sa mlekom nisam probala.nutela plazma
koja budala je dodala mleko u plazmu, vidim i to postoji
To što narod ne voli normalne ljude ne znači da je Marinika loša
piši samo ošišanom, znamo da te od toga prolaze žmarciRazmišljam da odustanem od dugokose latinice, oduzme mnogo vremena
Volim ošišana pisma i ženepiši samo ošišanom, znamo da te od toga prolaze žmarci
Već gledam kako će se moja sinovica za 30ak godina kandidirat za kancelarku Njemačke i pričati kako je imala teško djetinjstvo u Srbiji, što će Njemcima biti dovoljno za par krokodilskih, ne pominjuć da je išla na Dominikanu sa 0.5 godina etcA ova Kekin, priča kako je imala težak život i kao toliko je bilo teško da mama nije imala para za krem, već je morala da melje bademe/lešnike kod kuće i pravi domaći.
Nivo delusional: Vračar historikal
Ovaj bio narodni poslanik, pojma nisam imao.kako su srećni
Pogledajte prilog 1663748
K'o Arkan.Volim ošišana pisma i žene
On je šišao po kazni, za mene je to najveći blagoslovK'o Arkan.
Možda je morao tako da predstavi drugarima, nije mogao baš otvoreno da prizna da voli tako.On je šišao po kazni, za mene je to najveći blagoslov
Misliš sprdali bi ga drugari da je submisiv kao ja tebe nakon što si odradil onaj testMožda je morao tako da predstavi drugarima, nije mogao baš otvoreno da prizna da voli tako.
Samo što bi njega možda sprdali u čitulji, tj. ulog mu je neuporedivo veći.Misliš sprdali bi ga drugari da je submisiv kao ja tebe nakon što si odradil onaj test
Znači Arkan je avangardno anticipirao šta će bit popularno kroz 20 godina na Garnijer i Sefora bilbordima. Šta ti je genij, Kiprani nisu svesni šta imaju.Samo što bi njega možda sprdali u čitulji, tj. ulog mu je neuporedivo veći.
Ne volim te teorije zavjere, tj. logičnije mi je da je dio njegove duše tražio i prešao u potomka potencijalnog ratnog zločinca porijeklom iz Crne Gore, što se kasnije manifestovalo kroz šuškavac na sajmu knjiga i vrelim pogledima ka ćelavim ženama.Znači Arkan je avangardno anticipirao šta će bit popularno kroz 20 godina na Garnijer i Sefora bilbordima. Šta ti je genij, Kiprani nisu svesni šta imaju.
Nažalost, ovde prisutni ljubitelj ćelavica je već bio stariji todler kada je Željkova duša otišla na Kipar pa se nije mogal reinkarnirat u njega.Ne volim te teorije zavjere, tj. logičnije mi je da je dio njegove duše tražio i prešao u potomka potencijalnog ratnog zločinca porijeklom iz Crne Gore, što se kasnije manifestovalo kroz šuškavac na sajmu knjiga i vrelim pogledima ka ćelavim ženama.
Jasno je da je u pitanju samo mali dio velike duše Željka Ražnatovića Arkana.