момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.122
Ako Rusi pobjede, za šta su šanse 0.00000002%, uvek možemo isturiti Milanovića i kazati 'eto, mi smo od počitka bili za vas'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si me uvredila gore nego ikaduklapa mi se u moju teoriju da žena kratko ošišane plave kose ne može biti u vinklu
doduše sad joj je malo Marina-Perazić duža
Sad si me uvredila gore nego ikad
Pravi si Hrvat.Ako Rusi pobjede, za šta su šanse 0.00000002%, uvek možemo isturiti Milanovića i kazati 'eto, mi smo od počitka bili za vas'
I ja sam... iznimno ovaj put.Ja sam tim Zoki
prezirem Pariztrenutno je u Parizu i oduševljena je, zato ja izmeđ ostalog nisam preterano mirisao Paris, nekako se svi ljudi koje ne gotivim oduševe njime
Sousuke je imao sjajne varijacijekako su srećni
Pogledajte prilog 1663748
Ima užasan vajb u popularnoj kulturi, ajd uživo i može proć nekako, premda je štrokav al jbgprezirem Pariz
Eto vidiš, Nona me nikad grđe nije uvredila, a samo par minuta posle dobijem najlepši kompliment u životu.Pravi si Hrvat.
![]()
A ko je tovepar iz Tača
A šta znači ovo b6
ne znam nisam ja editovala fotkuA šta znači ovo b6
meni je njihova scena interesantna jer je šarolika, pre sam više pratila, bili su mi hot Škoro i Božo PetrovKoliko Hrvati bolje znaju naše političke prilike, nego što mi znamo njihove. Ista stvar sa Crnom Gorom
Španska sela (Das kommt mir spanisch vor)meni je njihova scena interesantna jer je šarolika, pre sam više pratila, bili su mi hot Škoro i Božo Petrov
sad već nije tako interesantno, jer stalno HDZ pobeđuje,
Rekoh da napišem te slične fraze o Španiji ženi kojoj španski i njegova sela nisu najnepoznatija stvar na svetuod nemačkog, iako sam ga ucila, vise se secam pesme
ziben ziben alulu ziben ziben ajnc cvaj
nutela plazmaKoje su vam omiljene palačinken? Meni sa orasima