момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.123
Da, ali ti ćeš smršati, a ja porasti neću...Kome ja da se rugam , ne mogu farmerice da zakopčam sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali ti ćeš smršati, a ja porasti neću...Kome ja da se rugam , ne mogu farmerice da zakopčam sada.
Je l to znači da si ti visoka ili da ti je muž iz mog roda hobitskoga?Moj muž je samo par cm viši od mene.
Hobit. 180 cmJe l to znači da si ti visoka ili da ti je muž iz mog roda hobitskoga?
Ne znam , nisam sigurnaDa, ali ti ćeš smršati, a ja porasti neću...
Pa moram da ih nivelišem u okviru iste podkategorije : Glupi narodi.Da, možda u odnosu na Fince, ali ovde su Rusi referentna točka
TPod ili pot?
Nikad neću znati
Hobit. 180 cm
a-a, Finci imaju najviši IQ u Evropi, Švedi su malo ispodPa moram da ih nivelišem u okviru iste podkategorije : Glupi narodi.![]()
Kako nećeš, samo nemoj da jedeš ništa 2-3 danaNe znam , nisam sigurna
Šta su sve Rusi otkrili / izumeli , samo u medicini!a-a, Finci imaju najviši IQ u Evropi, Švedi su malo ispod
Mendeljejev, par kompozitora i kraj. I to su sve većinom bili Jevreji etc.Šta su sve Rusi otkrili / izumeli , samo u medicini!
Veštačko srce?Mendeljejev, par kompozitora i kraj. I to su sve većinom bili Jevreji etc.
ZaboraviKako nećeš, samo nemoj da jedeš ništa 2-3 dana
Da, evo sad gledam, tu je i onaj Pavlov što je mučio pse. Međutim, i to se.sve desilo pod okriljem sovjetske paradigme kad nisu imali Boga. Sad su opet pravoslavni i tupaviVeštačko srce?
Izbaci večeru onda, jedi salate i tako ta sranjaZaboravi
Ne mogu ja to
Ne mogu.Ionako jedem i volim salate. Ali mogu izbaciti slatkiše. Ni to ne mogu , ali ajde.Izbaci večeru onda, jedi salate i tako ta sranja
Ti si tupav kad tako posmatraš ljude.Da, evo sad gledam, tu je i onaj Pavlov što je mučio pse. Međutim, i to se.sve desilo pod okriljem sovjetske paradigme kad nisu imali Boga. Sad su opet pravoslavni i tupavi
A čekaj, nisi slatkiše izbacila? To obavezno, nego moraš još i salate da uvedeš. Mada, možda si u pravu, bolje je crknuti srećan i debeo nego jesti ta zelena sranja ceo život i na kraju opet umreti, nesrećan.Ne mogu.Ionako jedem i volim salate. Ali mogu izbaciti slatkiše. Ni to ne mogu , ali ajde.
Nisam plivala od letos , imala sam povredu pa kapiram da je to razlog
E za ovo si u pravuTi si tupav
Jedem salate i povrće ionako , ja to volim.A čekaj, nisi slatkiše izbacila? To obavezno, nego moraš još i salate da uvedeš. Mada, možda si u pravu, bolje je crknuti srećan i debeo nego jesti ta zelena sranja ceo život i na kraju opet umreti, nesrećan.
Pa šta. I ja sam tupavaE za ovo si u pravu
Lako prepoznajem sebi slične, tako da ovo je iz prve ruke info.
da ne znam da si velemajstor...Pa šta. I ja sam tupava
Da, ali ovo je umesto večere kao, napraviš porciju cezar salate ili tako neštoJedem salate i povrće ionako , ja to volim.