момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.102
U onih 10% mantila na tvojoj strani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaću u vidu.Preporuka za Mozak, David Eagleman
Na 200 strana ti sažme napredak u sferi neuronauke u prethodnih 50ak godina, razumljivo nama koji nismo neurolozi i kroz dosta nekih zanimljivih primeraImaću u vidu.
( Zbog čega preporučuješ)
Videćemo... Sad sam na drugoj epPa da, rekoh ti da nije neko remek delo, a ako je voliš Kinga i njegove adaptacije, još su manje šanse za sviđ
)))))Počeo sam da gledam the outsider sada vidim da sam i ranije počinjao al nz zašto sam prekidao.
@момоа
Raspala izdanja ali imaju dobre prevode.https://www.laguna.rs/n6523_knjiga_americka_tragedija_laguna.html
Konačno su se dosetili da pablišuju Amjeričku Tragediju, mada mi je lepše ono raspadnuto prosvetino izdanje iz šesetosme
Što baš iz Nes'le
Da, neironičan sam, to mi je jedno od omiljenih izdanijaRaspala izdanja ali imaju dobre prevode.
Nema ovakvih bisera: "... moja tetka Anet i njen muž, ujak Ted..."
Ne znan, možda je stvarno neko iz Nes'lea to rekao, ali bitan je pančlajnŠto baš iz Nes'le
Verovatno, nzmJel to Ario otputovala u Nemačku
Msm da će biti razvodOutsider ti je nešto kao brak. Počne fantastično. A onda vremenom shvatiš da te magije sa početka više nema i da to možda i nije baš ono čemu si se nadao, pa onda ili odlučiš da se razvedeš i potražiš tu magiju opet negde drugde ili ostaneš do kraja, jer sad si već u pedesetim i ko će realno da dejtuje u pedesetim.

Nisam, nema nista od odlaska u ovoj godiniJel to Ario otputovala u Nemačku